امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

عجب چُرت مرغوبی بود ... !!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
آگهی
(28-06-2014، 0:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:53)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی~~~>شوهرت کیه؟¿:|
شوهرم ؟! ._.

یه پسره اس ! ._.

جان من._.
من فکر کردم ی دختره اس:|
خو بگو دیگه الان داری مامانتو میپیچونی؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 105
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 0:57)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی؟! *-*
با من ازدواج میکنی؟! *-*
من طاقت این لحظاتُ ندارمـ +__+

آب قند بیاریـد @_@

چ بی مقدمه خاک بر سرت :||
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، *نیوشا*14
(28-06-2014، 0:57)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی؟! *-*
با من ازدواج میکنی؟! *-*

:|
|:
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(28-06-2014، 0:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی؟! *-*
با من ازدواج میکنی؟! *-*

آب قند بیاریـد @_@

قبول کن-_-

طرف مدیره..:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط *نیوشا*14 ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 0:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:52)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیانت بده یا نه ؟!

خودتم تو پ.خ گفتی داری خیانت میکنی .. ولی "بیخیال" (!!)

من اونو به شوخی گفتم..!! تو فرزام نبودی...اگه فرزام بود میفهمید منظورِ منو..!

خیانت بـده...خیلــی بـده...برای من در این مورد صحبت نکن...خودت که خوب میدونی من تـآزه خوب شدم...امشب دوباره متلاشی کردی منو...اونی که تو این چن وخ ساخته بودم..!

دوبــآره یادم نیـآر برم دیـوونگـی کنـم....)):

تو الان مشکلت چیه ؟! من که دارم میرم..اینا هم که هسن... تو هم که داری صادقـو..
دیگه دلیلی نباید داشته باشی...برای این رفتار..!Sleepy
فاطی شوور کردی من واست کادو چی بیارم؟نسترن واسه تو چی بیارم؟اخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدید؟!
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 105
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(28-06-2014، 0:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی؟! *-*
با من ازدواج میکنی؟! *-*

آب قند بیاریـد @_@

ببخشید!
صحنرو از اول میریم *-*
من الان زانو زدم *-*
بعدش یه جعبه ی کوچیک باز میکنم که توش حلقس:|
حالا باهام ازدواج میکنی؟! *-*
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 0:57)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطول ؟ دخدرم؟ ._.
جون ؟! (* ..)

(28-06-2014، 0:58)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان من._.
من فکر کردم ی دختره اس:|
خو بگو دیگه الان داری مامانتو میپیچونی؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(ـ_ـ*)

(28-06-2014، 1:00)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید!
صحنرو از اول میریم *-*
من الان زانو زدم *-*
بعدش یه جعبه ی کوچیک باز میکنم که توش حلقس:|
حالا باهام ازدواج میکنی؟! *-*
هیممم ._.

اگه ضمانت احمت رو میکنی .. :|

بــلـی ^_^ !

._.
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Magical Girl ، *نیوشا*14
(28-06-2014، 0:59)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:52)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیانت بده یا نه ؟!

خودتم تو پ.خ گفتی داری خیانت میکنی .. ولی "بیخیال" (!!)

من اونو به شوخی گفتم..!! تو فرزام نبودی...اگه فرزام بود میفهمید منظورِ منو..!

خیانت بـده...خیلــی بـده...برای من در این مورد صحبت نکن...خودت که خوب میدونی من تـآزه خوب شدم...امشب دوباره متلاشی کردی منو...اونی که تو این چن وخ ساخته بودم..!

دوبــآره یادم نیـآر برم دیـوونگـی کنـم....)):

تو الان مشکلت چیه ؟! من که دارم میرم..اینا هم که هسن... تو هم که داری صادقـو..
دیگه دلیلی نباید داشته باشی...برای این رفتار..!Sleepy

چقد شیک و مجلسی ! Angel
مشکل اعتماده .. اعتماد ..

دیه بت اعتماد ندارم ؟
شوخی؟! وری .. لطفن .. همون فرزام میدونه چقد متنفرم از دروغ .. ب من یکی دروغ نگو !
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان