امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

(28-06-2014، 0:47)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:41)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:33)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغا من سارام ._.

بعدن سو تفاهم نشه برید ب فرزام بدبخت گیر بدید -_- :|
سارا اون پ.خ ای که من دادم رو تُ ج دادی ؟! ..

(28-06-2014، 0:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی احمد رو دو در کردی :| ؟cof
نه ._.

لادن داره منو شوهر میده :|

(28-06-2014، 0:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگه من یه سگ به تمام معنا هستم
خوبه خودتم میدونی که حیوونی -_-

ترشیده شدی -__-

من سن تو بودم شیش تا بچه داشتم :|
این ترشیده نیست...

شما یه چیزیت هست:|...

یه اسمه خوبی هم داره:| :V

*-__-

پریا ؟! :|
:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
آگهی
(28-06-2014، 0:47)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:43)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:41)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هرچی گفتم باس بری تحویل مردم بدی ؟! هان ؟ اره ؟
اونم ب کی؟دوس پسر قبلیم ؟ ..
هع ..
دیه چی بگم بهت من پری .. چی بگم ..

نه تو هر چی گفتی من تحویلش ندادم...میتونی بری از خودش بپرسی..!

هیچی نگـو...!! من میرم...بالاخره..این دوستانِ جــدید هستن به جای مـآ..!

خوش بـآش...دیگه نیسم..خیالت راحت..!

تو ک بهترین دوستم بودی اینکارو کردی .. از بقیه هیچ انتظاری ندارم ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
اصلا فک نمیکردم اینقد شلوغ باشه! :v
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ
(28-06-2014، 0:47)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*-__-

بلــه...؟!
دیوونه شدم :|

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 102
Oreb#
شبکه خبر (قبل از قرعه کشی جام جهانی)
خبرنگار : شما فوتبالی هستین ؟؟ا
- : بله آقا بلــــه …
خبرنگار : دوس داری توی جام جهانی با کدوم تیما هم گروه شیم ؟؟
- : با بایرن مونیخ ُ منچستر ُ بارســـا و … همینا دیگه!!!
من :|
خبر نگار :|
سپ بلاتر :|
.
.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اصن فاطی به نسترن شوهر میکنه -_-

خیلی هم کیس خوبیه :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(28-06-2014، 0:46)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز تو اینطوری نوشتی ؟؟؟

بابا ناچار بودم بگم سگم
وگرنه یه عروسی رفته بود تو پاچمون
چجوری نوشتم خُ ؟! ._.

نترس .. منم هیچوقت قبول نمیکردم :||

(28-06-2014، 0:47)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی~~~~>فقد مونده تورو ب زور شوهر بدم تو مگه شوهر نداری؟؟؟
ایممم .. عـه من شوهر دارم فک کنم ^_^

مــامـــان =) من که شوهر دارم .__.

(28-06-2014، 0:47)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادب داشتن هم خیلی خوبه !!! -_-

زد زیاد . . . .
بشکنه این دست که نمک نداره -_-

خدافست ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(28-06-2014، 0:49)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:47)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ک بهترین دوستم بودی اینکارو کردی .. از بقیه هیچ انتظاری ندارم ..

میگــم که غمت نبـآش..! دیگه منی وجــود نخـواهد داشت..!

یکی از همینـآ هم میشه بهترین دوستت نگران نباش..!

کاره من جنبه ی بدی نداشت..تو بد بهش نگاه کردی..!
(28-06-2014، 0:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:41)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا اون پ.خ ای که من دادم رو تُ ج دادی ؟! ..

نه ._.

لادن داره منو شوهر میده :|

خوبه خودتم میدونی که حیوونی -_-

ترشیده شدی -__-

من سن تو بودم شیش تا بچه داشتم :|
این ترشیده نیست...

شما یه چیزیت هست:|...

یه اسمه خوبی هم داره:| :V

*-__-

:|

.___.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان