امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

(28-06-2014، 0:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه هیچی نمیگم پرو نشو
ناراحت شدی ؟! :|

بی جنبه :|

خودت میگی سگی ._.

(28-06-2014، 0:38)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی~~~~>واسه توهم باس فاتحه بخونم اینم از دست رفت*_*
چیرا ؟! ._.

(28-06-2014، 0:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه زن نمیخوام !!!!
ینی آ اعتماد به نفس تُ رو باد معده داشت الان امپراتور باد ها بود :|

هم چی میگه انگار من کشته ی مُرده ی چشم و ابروتم -_-

باز تو اینطوری نوشتی ؟؟؟

بابا ناچار بودم بگم سگم
وگرنه یه عروسی رفته بود تو پاچمون
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
شب خوش ...!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 101
فاطی~~~~>فقد مونده تورو ب زور شوهر بدم تو مگه شوهر نداری؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2014، 0:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:45)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا کشته مرده ی چشم و ابرو من باش مگه برای -ـــ-

من آب و نون میشه . . . . !!
از جلوی چشمم خفه شو -_-

رضا ازم دفاع کن .__.
سروش برو خونتون -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط S R U H ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 0:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:45)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا کشته مرده ی چشم و ابرو من باش مگه برای -ـــ-

من آب و نون میشه . . . . !!
از جلوی چشمم خفه شو -_-

رضا ازم دفاع کن .__.

ادب داشتن هم خیلی خوبه !!! -_-

زد زیاد . . . .
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-06-2014، 0:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:41)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:33)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغا من سارام ._.

بعدن سو تفاهم نشه برید ب فرزام بدبخت گیر بدید -_- :|
سارا اون پ.خ ای که من دادم رو تُ ج دادی ؟! ..

(28-06-2014، 0:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی احمد رو دو در کردی :| ؟cof
نه ._.

لادن داره منو شوهر میده :|

(28-06-2014، 0:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگه من یه سگ به تمام معنا هستم
خوبه خودتم میدونی که حیوونی -_-

ترشیده شدی -__-

من سن تو بودم شیش تا بچه داشتم :|
این ترشیده نیست...

شما یه چیزیت هست:|...

یه اسمه خوبی هم داره:| :V

*-__-

پریا ؟! :|
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(28-06-2014، 0:43)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:41)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هرچی گفتم باس بری تحویل مردم بدی ؟! هان ؟ اره ؟
اونم ب کی؟دوس پسر قبلیم ؟ ..
هع ..
دیه چی بگم بهت من پری .. چی بگم ..

نه تو هر چی گفتی من تحویلش ندادم...میتونی بری از خودش بپرسی..!

هیچی نگـو...!! من میرم...بالاخره..این دوستانِ جــدید هستن به جای مـآ..!

خوش بـآش...دیگه نیسم..خیالت راحت..!
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
هفتاد میلیون نفر دعا کردن به تیم های قوی نخوریم
خبر نداشتن ۱ میلـیارد نفر دخیل بستن به ایران بخورن…! /:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Magical Girl
(28-06-2014، 0:45)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 0:44)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبی رومی چرا اینطوری کرد عایا؟
نمیدونم چشه
پانی من دیشب تا 5 اینجا بودم بعد که رفتم بخوابم سردرد مگه گذاشت بخوابم 9 صبح خوابیدم
امشب زودتر میرم
اره تو برو
منم برم الان
بای
مبی عسلکHeart
رومی جیجلکHeart
سلم!:/
 سپاس شده توسط T!K TA∀K ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏʙɪɴᴀ ، ღSηow Princessღ ، Magical Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان