امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

(27-06-2014، 22:15)حقیقت خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:12)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:09)حقیقت خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:06)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:05)حقیقت خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بی تربیتی جوون مردم رو مسخره نکنUndecided

عزیزم مسخره نکردم
الان اینجا ا همه بپرس میگن خودشه
یعنی خره؟!
البته بعید نیست وقتی شما میای نت خر هم میتونه بیاد حتما.

اخ اخ چقد حرفت روم تاثیر گذاشت
من چقد ناراحت شدم الهی الان میرم خودکشی میکنم
شما شمکل روانی داری؟!
دوستن من چرا سعی میکنی اینقدر پاچو منو بگیری؟!

دختره بفرمآ بیرون اینجآ جآی شمآ تآزه وآردآ نی برو اول یه ستآره بگیر بتونی بآ شوهر ندآشتت چت کنی برو!Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 60
 سپاس شده توسط Shadow of Death
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♥ماریا♥  

اون اواتار فــ***رو بردار :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
تینـا نرو ! -_-
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ◄Iяαи►
(27-06-2014، 22:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

♥ماریا♥  

اون اواتار فــ***رو بردار :|
ن تورو خدا من الان عکس ندارم..
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(27-06-2014، 22:15)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:13)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو روز نبودم همدیگرو تو تیم گـآز گرفتن...-_-

چـه آدمـآیی پیدا میشن واقعـاً..!+__+

خانم لادن سروش تو زرد از آب در اومد 5

با کی کآر دآری شمـآ..؟؟؟!

(27-06-2014، 22:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:13)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از فانتزیام اینه مدیر بشم ببینم این تیم تیم که میگن چیه .__.

خوبی پریـآ ؟! (:

ممنون خوبم..!حلـوآ پخش نمیکنن..!جـآی جـآلبی نیست..!این تیمه مدیریت جدید کاملا گند زدن..!

سـآرآ چیشده ؟! >__<
من یه کــم در جریـآنم..!+__+
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl
(27-06-2014، 22:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لویی من رو بهم پس بدید .__.

یکی از فانتزیام اینه مدیر بشم ببینم این تیم تیم که میگن چیه .__.

خوبی پریـآ ؟! (:

(27-06-2014، 22:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بآ امید همین زندگی میکنم ای کآش که برسه
میرسه : ) ! ..

هیمـــــــــــــٍ زندگی خیلی سخته:ess:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
مناجات یک لر با خدا:

خدا یا دیدی باختیم ؟

دیدی نقشه دوسوم و نیم دخدرای دنیا رو نقش بر اب کردی؟

این طوری شد دیگه؟..باشه

پس تو هم برو به ارژانتین جونت بگو برات روزه بگیره...من که دیه نیستم
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ◄Iяαи►
آقا میخواستم تو فلش یه تاپیک بزنم برای رقص و جشن و پارتی . ترسیدم .

توی 1 انجمن دیگه . زدم . به این اسمஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 60 ~(HOT پـارتیِ مجـازی+ رقص نور => آزاد )~ ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 60

یه چیزایی گذاشتم که . ملت دارن دوبس دوبث دوبص میکنن . Big GrinBig Grin

فکـر تقلید از من و گذاشتن تو فلشو نکنید که 100% بن میشید .Angel
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(27-06-2014، 22:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاوطی ؟

فروغ هستم ._.

بله عکاس باشی ؟! .-.

هیمم خودم فقد حق دارم بت بگم فروغ کسه دیگه ای رو نزار بت بگه فروغ باشه ؟ ._.

امروز تو بیمارستان بودیم داشتن ازم خون میگرفتن یهو گوشی مامانم زنگ خورد ..

مامانم رفت بیرون اومد تو دیدم نیشش تا گوشش بازه :|

بهش گفتم کی بود چی گفت ؟

گفت تو آزمون آی ان سیه چیه آی ام سیه ؟ :| گفتم خو همون حالا .. گفت تو اون 4 شدی ._.

منو میگی جیغ زدم گفتم وایی ینی میرم کُره ؟ چون این آزمونه اگه اُلمپیاد بدیم .. آزمون بعدش ینی آخریش تو کُره ـاس و

منم باس خاطر اینکه میتونم برم خوشحال شدم ._.

گفت اره 4 شدی و باس فردا بری ازمون تعین سطح و تو کلاساش ثبت نام کُنی ^_^

منو میگی هعیییی پاهام شُل شُد اصن .. ._.

از خیر کُره گُذشتم من نمیرم کلاس ثبت نام کُنم اونم چی ریاضی هاع ._.

ولی فک نمیکردم من 4 بشم :| من همرو شانسی زدم الان فردا میرم برگمو قهوه ای میکنم ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 60
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
خب دیه بس ترکوندم گ.آ روSmile

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان