امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ

منتظر یه روز خوبمـ ..

یه روزی که به آرامش واقعی برسم ._.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Dead Silence
آگهی
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 58
چ توجهی ب دوربین دارن!!
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ✘PETER✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(27-06-2014، 22:07)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:06)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:04)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوآتـآرمو عوض کــردمــــ

-_____-

عوض کرده بودی من هر دو امضا و آوآتارو عوض کردم !Tongue

مـ ـــن به دستـ ـــور آقـآمـ ــون عوضش کـ ـــردم. (:

من از آقآمون دستور نمیگیرمــــــــــــــــٍ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(27-06-2014، 22:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:04)حقیقت خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:02)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 21:57)حقیقت خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر میخام جذاب باشه مثل خودمAngel

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنی جدی فقط قیافه ملاکته برا ازدواج ؟ همبنجوری ا نت هرکی تیپ داشت قراره باش ازدواج کنی ؟!

اینجوری میخوای ازدواج کنی ؟

هع ..
زیبایی هم یکی از ملاک هامه...

اولا ؛ شما فقط ب زیبایی اشاره کردی ! و حرفی از مهم ترین ملاکت نزدی!یاهم ک زدی،ا؟نم زیباییه ، اخلاق برات در درجه دوم یا بعد قرار داره ..
دوما ؛ سما نمیخواد تو نت دنبال ادم حسابی برا ازدواج بگردی ! اینجا همه اخلاقشون فرق داره نمیتونی کسیو واقعا بشناسی .. !

سوما ؛ حداکثر سن اینجا 20،21 عه .. بدرد شوما نمیخوره !
مگه من گفتم شوهر واقعی میخام؟!
شوهر نتی میخام همین!Undecided
(27-06-2014، 22:09)حقیقت خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:06)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:05)حقیقت خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:02)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:00)حقیقت خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزاری ممنون میشم آجی جوونHeart

بیا عزیزم
به هرکسی نمیدما چون تویی
[ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 58
خیلی بی تربیتی جوون مردم رو مسخره نکنUndecided

عزیزم مسخره نکردم
الان اینجا ا همه بپرس میگن خودشه
یعنی خره؟!
البته بعید نیست وقتی شما میای نت خر هم میتونه بیاد حتما.

اخ اخ چقد حرفت روم تاثیر گذاشت
من چقد ناراحت شدم الهی الان میرم خودکشی میکنم
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
اومده اینجا دنبال شوهر میگرده ! :|

خدا عقل بده :||||
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Shadow of Death ، ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(27-06-2014، 22:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاوطی ؟

فروغ هستم ._.

بله عکاس باشی ؟! .-.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє
(27-06-2014، 22:11)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:09)حقیقت خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:06)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:05)حقیقت خسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 22:02)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا عزیزم
به هرکسی نمیدما چون تویی
[ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ 58
خیلی بی تربیتی جوون مردم رو مسخره نکنUndecided

عزیزم مسخره نکردم
الان اینجا ا همه بپرس میگن خودشه
یعنی خره؟!
البته بعید نیست وقتی شما میای نت خر هم میتونه بیاد حتما.

خیلی حرفــــــــــــــــــــ میزنی خیلی خوب میشه اگه بری بیرون بآ دوستآی من اینطوری حرف نزن!

قربونت دنیا جون
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، #marya#
دو روز نبودم همدیگرو تو تیم گـآز گرفتن...-_-

چـه آدمـآیی پیدا میشن واقعـاً..!+__+
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Magical Girl ، Shadow of Death ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
p336
(27-06-2014، 22:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منتظر یه روز خوبمـ ..

یه روزی که به آرامش واقعی برسم ._.

منم بآ امید همین زندگی میکنم ای کآش که برسه
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان