امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

همه رفتن که
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 177
 سپاس شده توسط Navisa.
آگهی
(27-06-2014، 17:34)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 17:30)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 17:28)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 17:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مکس پین اندازه بزرگ اواتارتو میدی ؟؟ ._.

ندارم بزرگترشو....
اگه گیر آوردم آپ میکنم!
اواتارت خیلی جالب شده!!

ممنون
حالا من یه چیز گفتم..
جدی نگیر
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ◄Iяαи► ، Mohammad 77
دستتون در نکنه
هرکدوتون سپاس خواست ی ندا بده تا اخر همون روز سپاس میدم بش
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ◄Iяαи►
جای خالی را پر کنید ..

رزی خیلی .............
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Adl!g+
سلامــــ
 سپاس شده توسط Albert wesker ، First Star ، Mohammad 77
(27-06-2014، 17:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 17:30)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 17:28)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 17:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندارم بزرگترشو....
اگه گیر آوردم آپ میکنم!
اواتارت خیلی جالب شده!!

مگه تو بلیبر نبودی ؟ :/

نورا تو از من حمایت کن ._.

اینا همشون بر علیه ما توطئه کردن -_-

(27-06-2014، 17:31)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چي ميدي ؟ .__.

دوس دخترتو میارم جلو چِشِت ! :/ از تهران تا رشت :/ !

نميخواد با -__

._.
 سپاس شده توسط Dead Silence
(27-06-2014، 17:34)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 17:32)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 17:28)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 17:25)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی
لینک اکانت منو بهش بده بگو اگه راس میگی اینو بزن:|

هروقت میرم پروفایلمو میبینم اولین نفر تو لیست دوستامی ، عکس پیت بال رو آوآتارته ، حال تهوع بم دس میده :||||

اون موقع -- که تو عکس جاسمو گذاشته بودی منم همچین حسی داشتم=/

اَی محمـد تو روحت که هیچ وقت کم نمیاری *-________-*

چه کنیم دیگه=)
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Navisa. ، Dead Silence
خدافس
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη † ، Navisa. ، Dead Silence ، Mohammad 77
(27-06-2014، 17:34)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 17:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندارم بزرگترشو....
اگه گیر آوردم آپ میکنم!
اواتارت خیلی جالب شده!!

مگه تو بلیبر نبودی ؟ :/

نورا تو از من حمایت کن ._.

اینا همشون بر علیه ما توطئه کردن -_-

(27-06-2014، 17:31)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چي ميدي ؟ .__.

دوس دخترتو میارم جلو چِشِت ! :/ از تهران تا رشت :/ !
دارم مسخرش میکنم نابغه..

معلوم نیس؟؟

معلوم نیست ک محمد میگه ممنون دیگه :/

اگه مسخره میگردی من نمیفهمیدم ، بقیه ک میفهمیدن :///
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Navisa. ، Mohammad 77
(27-06-2014، 17:35)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

p345

سلــــآم

(:

سلام عخشم
 سپاس شده توسط Navisa. ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان