امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 16:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تنهام مث ماهیه توی تنگ :|
اخ جووووووون پیدا شد :>

بیا با سروش وصلت کن نورا
به خدا پسر خوبیه
فقط یکم رو مخه
وگرنه بقیش حله
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
(27-06-2014، 16:42)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا با سروش وصلت کن نورا
به خدا پسر خوبیه
فقط یکم رو مخه
وگرنه بقیش حله
نخور :|
 سپاس شده توسط sjmmc ، First Star
(27-06-2014، 16:41)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:38)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:36)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:35)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوابمو ندادی! :|حرفای جدید میشنوم! :|

مثلا ؟ ..

نقل قول: اگه کسی جز منو خواست ک چ بهتر،زن بگیر براش ((:

پوفف ..
حوصله ندارم ولم کن صادق ..
چی شدی..؟

چیزی نشدم

پروفایل و حرفامو ندیدی فک کنم ..

حرفیم داری اینجا نزن ..
پ.خ بده
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc
(27-06-2014، 16:40)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از الان دارم محرومیت بعضیارو میبینم :|

خدافظ همگی ._.

میشه نری ._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
من کل این قسمتو برای مورگانا دیدم آخر مرد Dodgy
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(27-06-2014، 16:43)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 16:42)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا با سروش وصلت کن نورا
به خدا پسر خوبیه
فقط یکم رو مخه
وگرنه بقیش حله
با سرعت غیرتت حال کردم! Angel
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Navisa. ، Dead Silence
(27-06-2014، 16:42)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش بیا اینو واست بگیرم :

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=111189

سروش فقط ی ذره چاقه ! دقت کن !! افغانی هم هست :||||

بکـوب لایکـو :///

دقیقا من همین الان رفتم ادرس پروفایل اینو کپی کردم تا اومدم بذارم ارسال تورو دیدم:||||دختر خوبیه فقط کمی چاق!
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 159
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، First Star
فــردآ بعد از ظهــر تو گفتــگو آزآد عروسیـــه ^ـ^*
 سپاس شده توسط Navisa. ، Magical Girl
(27-06-2014، 16:43)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا با سروش وصلت کن نورا
به خدا پسر خوبیه
فقط یکم رو مخه
وگرنه بقیش حله
تو چرا ناراحت میشی؟؟
 سپاس شده توسط Dead Silence

بیا با سروش وصلت کن نورا
به خدا پسر خوبیه
فقط یکم رو مخه
وگرنه بقیش حله

:|

چی بگم به شما ._.
 سپاس شده توسط Navisa. ، ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان