امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

سلام @___@
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ~Mahnaz~ ، Dead Silence ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
(27-06-2014، 15:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 15:15)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 15:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیــآیش...؟!

جانم؟

جریــآن چیــه؟! 0__0

اون جریان هیچی
تموم شد

میدونی من
نی نی نینا
هستم؟؟؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
خلــــوت اسـت ... :|

فـآز نمـیدهــد .. :|

رهـآ تو مـنو یـآدت میـآد ؟ :|

یـآ مـن تـَوَهــُم زدم ؟ :|

خـوبم نـوری تـــو خـوبی !؟ *.^.*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Navisa. ، First Star
(27-06-2014، 15:15)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم:|

ظهر مایل به عصر بخیر^_^
رها اواتار و امضای جدیدم چطوره؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dead Silence ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(27-06-2014، 15:18)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 15:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 15:15)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 15:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیــآیش...؟!

جانم؟

جریــآن چیــه؟! 0__0

اون جریان هیچی
تموم شد

میدونی من
نی نی نینا
هستم؟؟؟

واقعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآ؟!؟!!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!​؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!
 سپاس شده توسط Adl!g+
نقل قول: خـوبم نـوری تـــو خـوبی !؟ *.^.*

آره خوبم (:

__

من برم به گالریم برسم ^___^ :|

خدافیس ^_^
 سپاس شده توسط Navisa. ، Dead Silence
(27-06-2014، 15:17)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 15:15)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ظهر مایل به عصر بخیر^_^

سلام

امضات خیلی عالیه

مرسی^_^
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 139
 سپاس شده توسط Navisa. ، ~Mahnaz~
(27-06-2014، 15:19)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 15:18)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیــآیش...؟!

جانم؟

جریــآن چیــه؟! 0__0

اون جریان هیچی
تموم شد

میدونی من
نی نی نینا
هستم؟؟؟

واقعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآ؟!؟!!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!​؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!

اره
به خاطر همین بود که گفتم خیلی وقته می شناسمت
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
سلام : )

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 139
 سپاس شده توسط Navisa. ، ~Mahnaz~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(27-06-2014، 15:20)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 15:17)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ظهر مایل به عصر بخیر^_^

سلام

امضات خیلی عالیه

مرسی^_^

(:
رها من فکر میکردم تو یه نموره بداخلاقی
ولی الان به این نتیجه رسیدم خیلی هم خوش اخلاقی(:
 سپاس شده توسط Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان