امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 14:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــلا .. !

مـــــــــــــــ !×!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
bye all
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(27-06-2014، 14:44)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:43)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:39)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:38)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Penhana salamTongue

من و اممیر رضا دوتاییمون تیزهوشان قبول شدیم^_^
چه قدر ما بچه های خوبی هستیم-_-

وآی منم مدرسه انرژی اتمی قبول شدمAngel
چرا امروز همه می پرن وسط حرف؟؟
هر وقط گفتن خاک انداز
خودتو وسط بینداز

هر وقت گفتم جسد

بپر وسط

الان حرفی که زدی هیچ ربطی نداشت-__-
 سپاس شده توسط امیررضا* ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
من برا آخرین باره ک میام گفتگو (:

هی^_^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، S R U H ، ◄Iяαи► ، Av!Sh@ 1D ، Dead Silence
(27-06-2014، 14:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:43)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه آل استــآر سبـز خریدمــــ
^ـ^*

عشقم؟
ممونی صب یا بعد طهر؟

بــله.
(27-06-2014، 14:42)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:40)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:37)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:34)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علم غیب دارم |:

نیکی:|

اخلاق تو مث نیکیه:|

تویی نیکی؟::||

ن من خیکیم |:

پ چرآ بآ اين اكآنت ميآي؟

هووووم
این اکانت دوستمه |:
اون اکانت یکی ناراحتم کرده بود نمیخواستم دیگه ببینمش

وآقعا كه آدمآي عوضي هستن منم اذيت كردن!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 130
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D
(27-06-2014، 14:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی^_^

چه دروغ زیبایی!!!!!Angel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط امیررضا* ، ЯØறдητ!c✘ G!гL ، Brooklyn Baby
سروش:angry2:
 سپاس شده توسط S R U H ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(27-06-2014، 14:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی^_^

هدفت چیه مرضیه ؟! :|
(27-06-2014، 14:44)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:42)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:39)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Bebin nyayesh man
harfamo zadam hala khodet mimonio
entekhabet
من باید انتخاب کنم؟؟؟

Bale daghighan

چرا همش به من انتخاب کنم ؟؟
اون انبار سر روژی و اینا اینم این بار-_-
من نمی دونم واقعا چرا؟؟!!
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان