امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 14:23)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن تو چقد عوض شدی ._______.

پناه میبرم ب خدا از شر شیطان رانده شده ._.
چه طور؟

عوض نشده عوضی شدهDodgy

میخواستم برات زن پیدا کنم دلم نیومد بزارم بری پیش کس دیه کلنگcryingcrying
آگهی
بعد اول شدن دو بار پشت سر هم چه حالی میده بقیه رو اذیت کرد!!!!!Angel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(27-06-2014، 14:24)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو ساعت دیگه باید با موهام خداحافظی کنم

عه بسه تو ام من كه خودم ميخوام برم موهآمو پسرونه ديزلي بزنم!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 122
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(27-06-2014، 14:24)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=79869
ttp://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=10935
Dadash
abjyan

این که گفت و گو ازاده-_-
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL
(27-06-2014، 14:24)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:23)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز ؟¿

جــونم؟! (:

بیا پ.خ کارت دارم |:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(27-06-2014، 14:26)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:24)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو ساعت دیگه باید با موهام خداحافظی کنم

عه بسه تو ام من كه خودم ميخوام برم موهآمو پسرونه ديزلي بزنم!

اسکلی عایا ؟؟؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
اه اه اه
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL
(27-06-2014، 14:21)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ЯØறдητ!c✘ G!гL' pid='2077195' dateline='1403867821'

خ؟بم ویدا .. تو خوبی؟ ._.

Az akharin dafey ke onjori bem paridi n
behtaram

یکیم بدون تیکه حرف بزنه ادم از تعجب میمیره .. !

(27-06-2014، 14:22)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی .خ رو نخوندم وایسا جواب میدم ._. !

اون مرضی هم ککه هنو موندم چرا محل نمیده ._.!

سارا دلم واست یه ذره شده بود ._.

فاطی عشق خودمی ^_^

من داشتم میرفتم :|

خدافیس .-.

باور میکنم ..

خدافس همه
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ЯØறдητ!c✘ G!гL ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-06-2014، 14:24)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:22)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:20)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:18)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:17)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Be amir reza ejaze nemidam zan begire

Slm khobi!delam
are dg

وآ!
مــن شوور دآرم!

كِي چه كسي؟

امــروز ^ـ^*

آغـــآ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیـــــر

هــــــــــــــــــــــــــــآ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وآقعا؟؟؟از عجآيب هفت گآنه ي جهآن!

0__0

بــله!
چرآ؟چیــه مگـه؟
(27-06-2014، 14:26)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:24)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 14:23)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز ؟¿

جــونم؟! (:

بیا پ.خ کارت دارم |:

هییم پشت سر من غیبت کنی گردنتو میشکنمDodgy
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان