امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

جاستین گوشواره داره!!!!!
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Albert wesker ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(27-06-2014، 12:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی فمین باید ساکت شید؟

دوست دختر باز
کارای توی اون یکی انجمن رو رو کنم که نزدیک به 15 بار بود که محرومت کنم ولی محسن نذاشت ؟؟؟؟
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 76
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~Mahnaz~
آه.بای بابا
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
میخوام ی چیز عجیب غریب باحال وصد درصد احمقانه بگم :183::183:14k
مهناز بام ازدواج می کنی؟14k14k14k
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~Mahnaz~
(27-06-2014، 12:19)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با تو نبودم.گفتم تارا

تارا هم همین حرفو میزد....
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
(27-06-2014، 12:18)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:16)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:15)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:11)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوجه دیگه دور و ورم نظارت نکنم
ههههههههههه این فنچم واسه من شاخ شده!
دختر من رو تف هم نمیمدازم اینقدر از قیافت بدم میاد مثل روانی هایی روزی دو سه بار عکساتو میزارم و با رفیقام بهت می خندیم دمت گرم

برو برو که بد می بینی
عمویی چند سالته اینقدر می گوزی؟

هر وقت گفتن عن بپر و بگو من 
زر نزن تازه وارد
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 76
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(27-06-2014، 12:18)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم سکته ی مغزی بکنه ولی 20 سالش نباشه و صداش دخترونه نباشه14k

آدم خودش کَج و کوله باشه ولی عاشق کَج و کوله ها نشه :| RolleyesRolleyes
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Albert wesker
(27-06-2014، 12:20)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام ی چیز عجیب غریب باحال وصد درصد احمقانه بگم :183::183:14k
مهناز بام ازدواج می کنی؟14k14k14k

|:
رد دادی!?|:
 سپاس شده توسط Dead Silence
جاستین روژ لب و گوشواره داره!!!!!!!!!!
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Albert wesker
(27-06-2014، 12:19)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی فمین باید ساکت شید؟

دوست دختر باز
کارای توی اون یکی انجمن رو رو کنم که نزدیک به 15 بار بود که محرومت کنم ولی محسن نذاشت ؟؟؟؟

ادم شدم دارم زن میگیرم نفهم
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان