امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 12:11)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا. منو ی سال بن کن..لطفا?
نه -_-

(27-06-2014، 12:11)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:09)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرف حسابم اون پارمیدا ای هستش

پارمیدا خانوم -_-
غلط کردی طرفه حسابت پارمیدا باشه :|
من رو زنم غیرت دارم :|
این زنت یهو کدوم گوری رفت؟ :|

داره غذا دُرُس میکنه مزاحمش نشو :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 73
 سپاس شده توسط sjmmc ، Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~
آگهی
ببین از بقیه هم رفته یا فقط مال ماست چیست ؟ کی میدونه ؟ :v
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Aiden Pearce
(27-06-2014، 12:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:10)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این رفیقم وضعش از منم بدتره|:
به خودم امیدوار شدم-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عادیه Big Grin

طرف دختره مثلا:V

احتمالا تغییر جنسیت داده 
وضعیت ماشینشچه طوره ؟
خیلی کثیف فاجعه کثیف آشغال دونی کدومه ؟؟
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
((:

ظهر قشنگــیه.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(27-06-2014، 12:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:05)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:58)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم کچل باشه ولی مث جاسم نباشهRolleyes

اون اداهایی که پیت بال در میاره بدتر از اداهایی ــِه کـه جاستین در میاره Rolleyes

دهن کَــج !Rolleyes

کَچل ! Rolleyes

جاسم کسی رو که نمیاره=/
صداشم مث دختراس=))
ولی پیت بولو اصلا وقتی میبینی کیف میکنی14k
اونایی هم که تو ویدیو هاش میاره خیلی خوبن=)))

صداش خیلی هم مردونس *-__--*

نه اون پیت بال خوبه با اون قیافش *-_- مرتیکه کَج و کوله =///

نُچ نُچ :| ب دخترایه تو موزیک ویدیوش هم کار داری ؟ =)))))))))))) زنت میدونه ؟ =///

آره خیلی مردونس صداش14k از صدای دخدر هم نازک تره=))))با اینکه 19-20 سالشه14k
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Mason ، Magical Girl ، Dead Silence ، Aiden Pearce
(27-06-2014، 12:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین از بقیه هم رفته یا فقط مال ماست چیست ؟ کی میدونه ؟ :v

وقتی که برق یه خونواده ایرانی می ره
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mason
همه ساکت لحطه ی پر غروریه میخاوم از مهناز در خواست ازدواج کنم
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
خداحافظ ..

و بدرود ـ_ـ*
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Magical Girl
(27-06-2014، 12:13)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:11)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:09)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرف حسابم اون پارمیدا ای هستش

پارمیدا خانوم -_-
غلط کردی طرفه حسابت پارمیدا باشه :|
من رو زنم غیرت دارم :|
این زنت یهو کدوم گوری رفت؟ :|

داره غذا دُرُس میکنه مزاحمش نشو :|
مگه غذا درست کردنم بلده؟ :|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Magical Girl
(27-06-2014، 12:11)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوجه دیگه دور و ورم نظارت نکنم
ههههههههههه این فنچم واسه من شاخ شده!
دختر من رو تف هم نمیمدازم اینقدر از قیافت بدم میاد مثل روانی هایی روزی دو سه بار عکساتو میزارم و با رفیقام بهت می خندیم دمت گرم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان