امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

من برم به حاله خودم گریه کنم :|
خدافض! -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 70
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Brooklyn Baby ، Dead Silence
آگهی
بدرود همگی
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 70
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Mason ، Jack Daniel'ѕ ، Brooklyn Baby
مرضی من از دهن کج پیت بال خوشم میاد خیلی قشنگه دهن کج Angel
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Aiden Pearce ، Brooklyn Baby ، Dead Silence
علی: داداش امضات تو حلقمBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 70 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Thief : اون موقعه که من عضو بودم یه صابر بود یه فرید منتها 100 بار اخراج شدم یه فقط فک نکنی اسکولم این اشکان جوجو مسخرست!!

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 70 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]Albert wesker
:داداش این مخروبه ماست خرابه چیه؟! اینم امین تانی خواننده معروفهBig Grin[/b]
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(27-06-2014، 12:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:59)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:54)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من یه گند کاری کردم cry girl
الان همه دنبالمن :||
گوشیم باید خاموش باشه -_-*

:|

چیکار کردی؟|:

هییممم قضیش طولانیه ._.*

پسر خاله پسر عموم به یکی از فامیلامون گفته بود ــستو بخورم :| فامیلمونم که اسمش آیدا بود رفت به دوس پسرش گفته .. :|

دوس پسرشم به آیدا گفت بهش بگو برو ــسه فرنازو بخور >_<
فرنازم فامیلمون بود منم رفته به داداشه فرناز گفتم که این اینجوری گفته :|

حالا دوس پسره آیدا و خوده آیدا و پسر خاله ی پسر عموم میخوان سر به تنم نباشه :|

|:
بم دلداری بده :|

(27-06-2014، 12:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:02)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:01)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من داذم از انجمن میرم خدافظ...

یکی این حیوونای هرزرم جمع کنه مثه امیر...
خدافظ

پـــاری >__<
با من شوخی نکن .__.*
بشین سره جات cry girl

حواست ب حرفت باشه تو خصوصی چرت و پرت بارم کردی جوابش رو گرفتی

تو با کی؟! :|

طرف حسابم اون پارمیدا ای هستش
جاستین تنها خوبیی که داره اینه ترولاش عالیه Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، اشکان جوجو
تارا تارا تارا-_-

تو کار خوبی کردی>_<

اصا ی چیزی(=

اگر اومدن پیشت بگو مرضیه گف*-_-*

ینی من:|
 سپاس شده توسط T A R A
(27-06-2014، 12:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکته نکرده که=/
عادت کرده اینجوری باشه
اگه سکته کرده بود وقتی داره آهنگ میخونه دهنش به زور باز و بسته میشد که اینجوری نیس14k
پیتبولو عشقه=))))
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ ، Mason ، Dead Silence
(27-06-2014، 12:05)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:58)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم کچل باشه ولی مث جاسم نباشهRolleyes

اون اداهایی که پیت بال در میاره بدتر از اداهایی ــِه کـه جاستین در میاره Rolleyes

دهن کَــج !Rolleyes

کَچل ! Rolleyes

جاسم کسی رو که نمیاره=/
صداشم مث دختراس=))
ولی پیت بولو اصلا وقتی میبینی کیف میکنی14k
اونایی هم که تو ویدیو هاش میاره خیلی خوبن=)))

صداش خیلی هم مردونس *-__--*

نه اون پیت بال خوبه با اون قیافش *-_- مرتیکه کَج و کوله =///

نُچ نُچ :| ب دخترایه تو موزیک ویدیوش هم کار داری ؟ =)))))))))))) زنت میدونه ؟ =///
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Albert wesker
(27-06-2014، 12:08)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکته نکرده که=/
عادت کرده اینجوری باشه
اگه سکته کرده بود وقتی داره آهنگ میخونه دهنش به زور باز و بسته میشد که اینجوری نیس14k
پیتبولو عشقه=))))

من میدونم چرا دهنش کجه|===

||||||||||||||||||||||||||||||||||:
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان