امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 11:58)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم کچل باشه ولی مث جاسم نباشهRolleyes

اون اداهایی که پیت بال در میاره بدتر از اداهایی ــِه کـه جاستین در میاره Rolleyes

دهن کَــج !Rolleyes

کَچل ! Rolleyes
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Albert wesker
آگهی
(27-06-2014، 11:59)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:54)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من یه گند کاری کردم cry girl
الان همه دنبالمن :||
گوشیم باید خاموش باشه -_-*

:|

چیکار کردی؟|:

هییممم قضیش طولانیه ._.*

پسر خاله پسر عموم به یکی از فامیلامون گفته بود ــستو بخورم :| فامیلمونم که اسمش آیدا بود رفت به دوس پسرش گفته .. :|

دوس پسرشم به آیدا گفت بهش بگو برو ــسه فرنازو بخور >_<
فرنازم فامیلمون بود منم رفته به داداشه فرناز گفتم که این اینجوری گفته :|

حالا دوس پسره آیدا و خوده آیدا و پسر خاله ی پسر عموم میخوان سر به تنم نباشه :|

یه کاری بکن._.
همشو تکذیب کن
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، T A R A
(27-06-2014، 11:58)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:54)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:50)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط جاسم14k
اوووف جاسم پسر کشه14k

جاستین *-_-* نــــــــــــــه جـآسم *-_-*

جاسمRolleyes

پیت بال کچل RolleyesRolleyes

آدم کچل باشه ولی مث جاسم نباشهRolleyes
من ک طرفدار پیت بالم !
 سپاس شده توسط Albert wesker
(27-06-2014، 12:00)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:57)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:56)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا گند زدم ! :|

گیمر ؟؟؟؟

نه نترس در مورد بازی نیس یه گند توی مدیریتم زدم :|

رزی؟:|

چیکار کردی؟:|

پارمیییییییییی>_<

کوجا میری؟؟/؟

نرو)":
 سپاس شده توسط Mason
(27-06-2014، 12:00)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی پیتبول خوبیی که داره اینه که وقتی فیس بوک یا اینستاگرامش رو میبینم چه عکسایی که نمیزاره!!!!! Big Grin
اره واسه شما پسرا که بد نمیشه!!

کلا خوش میگذره بهتون -__-

الله اکبر..

اتفاقا همه کسایی که لایک کرده بودنش دختر بودن
پسر هم بودن ولی کم تر
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Navisa. ، Aiden Pearce ، Albert wesker
من دیگه باید برم..
فعلا دوستان
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence
(27-06-2014، 12:02)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 12:01)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من داذم از انجمن میرم خدافظ...

یکی این حیوونای هرزرم جمع کنه مثه امیر...
خدافظ

پـــاری >__<
با من شوخی نکن .__.*
بشین سره جات cry girl

حواست ب حرفت باشه تو خصوصی چرت و پرت بارم کردی جوابش رو گرفتی
(27-06-2014، 12:00)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی پیتبول خوبیی که داره اینه که وقتی فیس بوک یا اینستاگرامش رو میبینم چه عکسایی که نمیزاره!!!!! Big Grin

الله اکبر..

خیلی خیلی اوووووو
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 68
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، tyjtfhdhr

الله اکبر..

صلوات واسه شفای علی المنحرفین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(27-06-2014، 12:02)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخخ فعلا بچه ها اینم پسر خالمه 8 سالشه خودم اینم  البته این عکسو گذاشتم یه  بار چون عکس جدید خوب ندارم اینو باز گذاشتم فعلا.
ولی خودم میدونم قرمساق نبود چون ازش خوشم نمیاد خواستم یکم اذیتش کنمBig Grin
داداش علی این چیه که باهاش ازدواج کردی حیف تو نیست؟!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداشم من با کسی ازدواج نکردم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط اشکان جوجو

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان