امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

چقد تعبیض .__.

کاشکی پسر بودم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، tyjtfhdhr
آگهی
(27-06-2014، 11:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:14)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:12)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ..

جون فاطی ؟Smile

خوبی؟._.
نه ..

تو چی ؟

نع-_-

cry girl

آیسی چیرا اینجوری میکنه؟/:
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-06-2014، 11:16)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:05)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 10:57)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هااااهیم ساعت چنده سلامSleepy
سلام شرمنده این سواو می کنم فضولی می کنم  شما چرا اسم کاربریتون رو گذاشتین دنیا قرمساق؟!
مگه فامیلیت چیه؟!

اقای غیر محترم این فامیلم نی باهوش
چرا گذاشتی دنیا قرمساق؟
مشکلت چیه  با خودت؟!

برو اینگلیسیت رو قوی کن بعد بیا تفت بده
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 51
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(27-06-2014، 11:18)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این روزا همه عشقا اخرش رو تخته!

برو تو بغض قام اینا رو بنویس
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
مرضی ^__^

د*** من ^_^

خوبی؟دیلیم برات تنگ شده بود ._.

فاطی من میخواسی هی بت خ بدم ولی میگف پره .. خالی کردی ؟ چته ؟ ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-06-2014، 11:19)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی ^__^

د*** من ^_^

خوبی؟دیلیم برات تنگ شده بود ._.

فاطی من میخواسی هی بت خ بدم ولی میگف پره .. خالی کردی ؟ چته ؟ ._.

:|

دل منم تنگیده بود._.

واسه این بد دهنیات._.

تُ خوبی؟.-.
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Magical Girl
6 تا سپاس میخوام سری همع بم سپاس بدین لازم دارم
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Magical Girl
بدرود

(27-06-2014، 11:20)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

6 تا سپاس میخوام سری همع بم سپاس بدین لازم دارم

منم دادم
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 51
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Magical Girl ، tyjtfhdhr
(27-06-2014، 11:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:16)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 11:05)اشکان جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 10:57)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هااااهیم ساعت چنده سلامSleepy
سلام شرمنده این سواو می کنم فضولی می کنم  شما چرا اسم کاربریتون رو گذاشتین دنیا قرمساق؟!
مگه فامیلیت چیه؟!

اقای غیر محترم این فامیلم نی باهوش
چرا گذاشتی دنیا قرمساق؟
مشکلت چیه  با خودت؟!

ولی تو اسکلی
تو وقتی انگلیسی بلد نیستی غلط میکنی انگلیسی میخونی خو

هیم با اینکه بسیار اذیتم میکنی ولی باز هم معتقدم پسر باحالی هستی
علی سپاس بده لازم دارم زود
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان