امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 2:57)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:55)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:54)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:52)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم؟
نرم؟
کدوم؟

گذینه چهارم:|
|:
|:
|:
|:

(:
من اضافت کردم(:
اضافم نمیکنی؟(:
حذفت کنم؟ |:
آگهی
(27-06-2014، 2:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:57)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:52)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:51)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:48)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی. اون خانومه درس میگه که اگه بابایی بفهمه من دخترتونم طلاقت میده؟؟اصلا بابا اهورا کی هستش مامانی

نه بهش گفتم
NICKOLAS
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=61802

(27-06-2014، 2:50)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای سلنای شیطووووووون
پ اون کاربرپنهان توییییییییی!!!!
آقاتوبیدارکنم؟!!!!!SmileTongueWink
پنهانی نیومدم!!(:
Tongue

ریدی به این دوروز شادیش...
چرا؟
کی؟
دو روز؟

تو نمیدونی شنبه چ روزیه برا اهورا؟؟؟
هع!
پ سرتو بزار بمیر!

از تو هم بهتر میدونم-__-
لازم نکرده تو جمع مطرح کنی!
شاید نخواد بدونه کسی!
              ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 18

سپاس شده توسط ~KiAηA~
(27-06-2014، 2:56)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:49)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:47)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:44)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:43)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوال زیبایی کردی
خیلی دیدیش باباتوحدس بزن!!
یه راهنمایی میکنم نویسندس!
من میدونم بگم؟

بگو^_^
اهورا
افرین بیا جایزنهBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/xgbd288oqbyo3fg6zcb8.jpg

(27-06-2014، 2:55)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:51)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:48)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی. اون خانومه درس میگه که اگه بابایی بفهمه من دخترتونم طلاقت میده؟؟اصلا بابا اهورا کی هستش مامانی

نه بهش گفتم
NICKOLAS

(27-06-2014، 2:50)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای سلنای شیطووووووون
پنهانی نیومدم!!(:
Tongue
آخه تولیست آن نبودی....واس همون!!!!!!!!!خب درموردآقام خوندی؟!!!!

اوره:/
خودکشی کرده !
خدابیامرزه!
روحش شاد
فاتحه بدینSad
نافرجاااااااااام سلنا,نافرجام
میفهمی؟!!!!!زبونتوگازبگیر...
معیییییییینمcrying
ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺭﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺯﻭﺭ ﯾﻘﺸﻮﻧﻮ ﺑﮕﯿﺮﯼ ...
ﺑﭽﺴﺒﻮﻧﯽ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭ ...
ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺗﻮ ﭼﺸﺎﺵ ...
ﺑﮕﯽ ﮐﺼﺎﺍﺍﺍﺍﺍﻓﻄﻄﻄﻄﻄﻂ ﺗﻮ ﭼﻘﺪﺭ ﺟﺬﺍﺑﯽ ... !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺧﻼﺻﻪ ﺭﯾﺎ ﻧﺸﻪ ﮐﻤﺮﻡ ﺩﺍﻏﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﺑﺲ ﮐﻮﺑﯿﺪﻩ ﺷﺪﻡ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭ !!
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Wanton
(27-06-2014، 2:58)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:54)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابایی
بیا که دارن دخترتو اذیت میکنن

تو هیچی از اهورا نمیدونی...دیگه هم بش نگو بابایی...اون نکنه من دهنتو صاف میکنم...

کیانا-__-
تمومش کن!
چیکار به کار اون داری؟
دلش میخواد بگه بابایی
اهورا هم راضیه!

ببین بزمجه!
واس من قد قد نکن!
میخوای همینجا دهنتو برات صافی ببندم ،حال کنی؟؟؟
ببند،حالو حوصلتو ندارم..
(27-06-2014، 2:59)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:56)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:49)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:47)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:44)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میدونم بگم؟

بگو^_^
اهورا
افرین بیا جایزنهBig Grin
http://8pic.ir/images/xgbd288oqbyo3fg6zcb8.jpg

(27-06-2014، 2:55)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بهش گفتم
NICKOLAS

ای سلنای شیطووووووون
پنهانی نیومدم!!(:
Tongue
آخه تولیست آن نبودی....واس همون!!!!!!!!!خب درموردآقام خوندی؟!!!!

اوره:/
خودکشی کرده !
خدابیامرزه!
روحش شاد
فاتحه بدینSad
نافرجاااااااااام سلنا,نافرجام
میفهمی؟!!!!!زبونتوگازبگیر...
معیییییییینمcrying
هعی
معین کجایی؟:/

(27-06-2014، 2:59)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:57)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:55)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:54)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:52)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم؟
نرم؟
کدوم؟

گذینه چهارم:|
|:
|:
|:
|:

(:
من اضافت کردم(:
اضافم نمیکنی؟(:
حذفت کنم؟ |:

2 دیقه وایسا!!!
بای !
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(27-06-2014، 2:59)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺭﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺯﻭﺭ ﯾﻘﺸﻮﻧﻮ ﺑﮕﯿﺮﯼ ...
ﺑﭽﺴﺒﻮﻧﯽ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭ ...
ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺗﻮ ﭼﺸﺎﺵ ...
ﺑﮕﯽ ﮐﺼﺎﺍﺍﺍﺍﺍﻓﻄﻄﻄﻄﻄﻂ ﺗﻮ ﭼﻘﺪﺭ ﺟﺬﺍﺑﯽ ... !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺧﻼﺻﻪ ﺭﯾﺎ ﻧﺸﻪ ﮐﻤﺮﻡ ﺩﺍﻏﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﺑﺲ ﮐﻮﺑﯿﺪﻩ ﺷﺪﻡ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭ !!
من قطع نخا شدم که
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(27-06-2014، 2:59)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:58)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:54)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابایی
بیا که دارن دخترتو اذیت میکنن

تو هیچی از اهورا نمیدونی...دیگه هم بش نگو بابایی...اون نکنه من دهنتو صاف میکنم...

کیانا-__-
تمومش کن!
چیکار به کار اون داری؟
دلش میخواد بگه بابایی
اهورا هم راضیه!

ببین بزمجه!
واس من قد قد نکن!
میخوای همینجا دهنتو برات صافی ببندم ،حال کنی؟؟؟
ببند،حالو حوصلتو ندارم..
منم بلدم مثل تو بحرفما....
پس هیس!
لال

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان