امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 2:52)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:48)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خب؟؟؟

تا 6 یا 7 که بیدارم ! از اون ور اگه فوقش تا 2 یا 3 بخوابم ، تا به کارای خودم رسیدگی کنم شب میشه ..

و بازم همون آش و همون کاسه !!

خب! جوابت قانع کننده بود(:
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 17
 سپاس شده توسط Wanton
آگهی
(27-06-2014، 2:51)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:48)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی. اون خانومه درس میگه که اگه بابایی بفهمه من دخترتونم طلاقت میده؟؟اصلا بابا اهورا کی هستش مامانی

نه بهش گفتم
NICKOLAS
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=61802

(27-06-2014، 2:50)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای سلنای شیطووووووون
پ اون کاربرپنهان توییییییییی!!!!
آقاتوبیدارکنم؟!!!!!SmileTongueWink
پنهانی نیومدم!!(:
Tongue
آخه تولیست آن نبودی....واس همون!!!!!!!!!خب درموردآقام خوندی؟!!!!
(27-06-2014، 2:49)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:47)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:44)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:43)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:42)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی یه سوال

بابا کیه¿¿¿

سوال زیبایی کردی
خیلی دیدیش باباتوحدس بزن!!
یه راهنمایی میکنم نویسندس!
من میدونم بگم؟

بگو^_^
اهورا
افرین بیا جایزنهBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/xgbd288oqbyo3fg6zcb8.jpg

(27-06-2014، 2:55)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:51)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:48)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی. اون خانومه درس میگه که اگه بابایی بفهمه من دخترتونم طلاقت میده؟؟اصلا بابا اهورا کی هستش مامانی

نه بهش گفتم
NICKOLAS

(27-06-2014، 2:50)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای سلنای شیطووووووون
پنهانی نیومدم!!(:
Tongue
آخه تولیست آن نبودی....واس همون!!!!!!!!!خب درموردآقام خوندی؟!!!!

اوره:/
خودکشی کرده !
خدابیامرزه!
روحش شاد
فاتحه بدینSad

(27-06-2014، 2:54)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابایی
بیا که دارن دخترتو اذیت میکنن

تو هیچی از اهورا نمیدونی...دیگه هم بش نگو بابایی...اون نکنه من دهنتو صاف میکنم...
(27-06-2014، 2:52)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بهش گفتم
NICKOLAS

ای سلنای شیطووووووون
پنهانی نیومدم!!(:
Tongue

ریدی به این دوروز شادیش...
چرا؟
کی؟
دو روز؟

سپاس شده توسط ~KiAηA~
(27-06-2014، 2:55)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:54)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:52)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم؟
نرم؟
کدوم؟

گذینه چهارم:|
|:
|:
|:
|:

(:
(27-06-2014، 2:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:54)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابایی

تو هیچی از اهورا نمیدونی...دیگه هم بش نگو بابایی...اون نکنه من دهنتو صاف میکنم...
تو نکنی من دهنشو صاف میکنم
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(27-06-2014، 2:57)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:52)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بهش گفتم
NICKOLAS

ای سلنای شیطووووووون
پنهانی نیومدم!!(:
Tongue

ریدی به این دوروز شادیش...
چرا؟
کی؟
دو روز؟

تو نمیدونی شنبه چ روزیه برا اهورا؟؟؟
هع!
پ سرتو بزار بمیر!
(27-06-2014، 2:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابایی

کیانا-__-
تمومش کن!
چیکار به کار اون داری؟
دلش میخواد بگه بابایی
اهورا هم راضیه!

کیانا ؟¿

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان