امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 2:47)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:44)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:43)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:42)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی یه سوال

بابا کیه¿¿¿

سوال زیبایی کردی
خیلی دیدیش باباتوحدس بزن!!
یه راهنمایی میکنم نویسندس!
من میدونم بگم؟

بگو^_^
اهورا
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
آگهی
چشم لال شدم.اه آ
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
ای سلنای شیطووووووون
پ اون کاربرپنهان توییییییییی!!!!
آقاتوبیدارکنم؟!!!!!SmileTongueWink
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 15
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
گوود نآیت :|
نه گوود مورنینگ بیترع :|
بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، -м α є ∂ є- ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(27-06-2014، 2:48)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی. اون خانومه درس میگه که اگه بابایی بفهمه من دخترتونم طلاقت میده؟؟اصلا بابا اهورا کی هستش مامانی

نه بهش گفتم
NICKOLAS
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=61802

(27-06-2014، 2:50)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای سلنای شیطووووووون
پنهانی نیومدم!!(:
Tongue

سپاس شده توسط ~KiAηA~
برم؟
نرم؟
کدوم؟
(27-06-2014، 2:51)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:48)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی. اون خانومه درس میگه که اگه بابایی بفهمه من دخترتونم طلاقت میده؟؟اصلا بابا اهورا کی هستش مامانی

نه بهش گفتم
NICKOLAS
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=61802

(27-06-2014، 2:50)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای سلنای شیطووووووون
پنهانی نیومدم!!(:
Tongue

ریدی به این دوروز شادیش...
ﺍﺳﺎﻣﯽ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻥ ﺑﻮﺳﻨﯽ
ﺳﻮﯾﯿﭻ
ﻣﺎﺭﭘﯿﭻ
ﮐﻠﻢ ﭘﯿﭻ
ﻣﻮ ﭘﯿﭻ
ﺑﭙﯿﭻ
ﻧﭙﯿﭻ
ﺳﺮﭘﯿﭻ
ﭘﯿﭻ ﺩﺭ ﭘﯿﭻ
ﺳﻦ ﺍﯾﭻ
ﺳﺎﻧﺪﻭﯾﭻ
ﻓﯿﺘﯿﻠﻪ ﭘﯿﭻ
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Wanton ، Thyme
(27-06-2014، 2:48)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:47)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:45)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:40)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث ازدواج رو بابات درمیون بزار:/
اهم الان دفاع میکنم.__.
کیانا؟؟-__-
چرا دخدرمنو اذیت کردی؟؟-_-

چون دلم خواس-_-
من با دخدرت میونه ندارم،بهم میچسبه...
مشکلیه؟؟؟
اهم!
مودب باش خانوم-.-
اگه باهاش مشکل داری به خودم میگفتی بش بگم باهات نحرفه چرا جلو همه ضایعش کردی؟؟-__-
بیخیال دیه تموم شد
باهاش صحبت نکن صداتم کرد جواب نده!

دلم بخواد میحرفم،نخوادم نمیحرفم|:
تو مامانشی یا هرکیشی|:
واسم مهم نی|:
برو پی کارت |:
این موقع حال جروبحث ندارم...
[
کیانا منو نخور:/
ضدحمله ها بیاین محافظت کنین ازم:/

(27-06-2014، 2:46)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:43)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:41)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کینا خانم من غلط اضافی کردم دیگه دور و بر شما نمیام.خیالتون راحت باشه...

وقتی دارم ازت دفاع میکنم خودت لال شو:/
سلناکجایی؟؟؟؟
رفتی باکس دیگ؟!!!

نه باوو من متعلق به همتونم!!
بیا پ.خ
اینجوری نمیشه
آقات باس بیادجمت کنهههههههه
پس بابایی هم دوسم داره.

هورا
مامانی اجازه هس یه چیزی به اون خانومه بگم؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان