امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

(27-06-2014، 1:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:12)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـه نسخــه جدید بزنـــین!

((:

لطفــا.

من بزنم ^ـــــــــــــــ^

مدیرآ بـآید بزنن.
ایشـآلـآ شمـآم مدیر کــه شدیـن بزنیــن. ((:
آگهی
ستی! *-*
(27-06-2014، 1:13)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:06)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:02)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 0:59)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 0:56)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا امشب با رومی پیشم نموندین؟؟؟
عه پانی زشته دیه
من و رومی از ساعت 10 صبح اونجا بودیم صبحانه ناهار شام
نمیشد که بازم اونجا باشیم
ما باهم این حرفا رو داریم عاخه؟
وللش
راستی خوب شدی بهتری؟
صبح که خیلی حالت بد بود

نسخه خرابع
ارع صبح حالم بد بود
ظهر خوب شدم
خوب بودم تا غروب
شب یکم حالم بد شد
الان بهترم
ولی نمیشه گفت که خوب خوب شدما
فردا باید 2 تا آمپول بزنم
آهان
الان چته؟
تو باشی که دیگه با اون المیرا تو اوج آفتاب و گرما نری تو حیاط
(27-06-2014، 1:14)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:11)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:10)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:03)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 0:56)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه گفتم ل&اشی منظورم با تو نبود *-__-

نه من میخوام بگم فلشخور و گفتگو آزاد مگه ارث پدرته که بخوای بگی کی بیاد کی نیاد!!!!

اوووف :|

من نگفتم کی بیاد و کی نیاد .__.

میدونم تو هم بودی قبلا اما دارم میگم تو جمع ما نبودی :|

اون قبلیا دیگه نیسن :|

علی ، فرید ، مریم ، مرضیه -__-

هر کی میخواد بیاد ، بیاد به درک *-__-

الان من باید برم یقه فرید و بگیرم از روی صندلی کنکور بیارم اینجا

حرفا ها میزنی ها حالا با دو تا آدم جدید آشناشی میمیری

من چی کار فرید دارم -__-

با جدیدا آشنا شدم اما بعضیاشون یه جوری خودشونو میگیرن انگار سر شیرو واسم آوردن -___-

عه فرید امروز کنکور داد *^_^*

فرید شومپت ^__^

فرید فردا کنکور میده
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
مــــــهناز؟¿
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 216
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(27-06-2014، 1:16)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــــــهناز؟¿

جــآن مهنـــــآز؟
مهناز منم طلاق گرفتم

شرایط منو سروش بهم نمیخورد

هاهاها
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ
(27-06-2014، 1:16)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:13)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:06)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:02)ღ℘☂η♪☡ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 0:59)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه پانی زشته دیه
من و رومی از ساعت 10 صبح اونجا بودیم صبحانه ناهار شام
نمیشد که بازم اونجا باشیم
ما باهم این حرفا رو داریم عاخه؟
وللش
راستی خوب شدی بهتری؟
صبح که خیلی حالت بد بود

نسخه خرابع
ارع صبح حالم بد بود
ظهر خوب شدم
خوب بودم تا غروب
شب یکم حالم بد شد
الان بهترم
ولی نمیشه گفت که خوب خوب شدما
فردا باید 2 تا آمپول بزنم
آهان
الان چته؟
تو باشی که دیگه با اون المیرا تو اوج آفتاب و گرما نری تو حیاط
الان حالت تهوع دارم و سردرد
آرع دیگه عمرا برم باهاش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-06-2014، 1:16)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:14)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:11)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:10)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:03)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من میخوام بگم فلشخور و گفتگو آزاد مگه ارث پدرته که بخوای بگی کی بیاد کی نیاد!!!!

من چی کار فرید دارم -__-

با جدیدا آشنا شدم اما بعضیاشون یه جوری خودشونو میگیرن انگار سر شیرو واسم آوردن -___-

فرید شومپت ^__^

فرید فردا کنکور میده

اونجا یکی گفته علی
منظورش با من بوده ؟؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(27-06-2014، 1:16)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چی کار فرید دارم -__-

فرید شومپت ^__^

فرید فردا کنکور میده

نع امروز کنکور بود :|

یه دعوای دیگه (:
تـــَـنــهـــایی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان