امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

(26-06-2014، 22:58)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:54)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:47)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:46)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز سلوم

سلــــآم غزلـــکم ^ـ^

خوبــی؟ *

خوبم تنکس

میگم این نامزدتم بسی بد اخلاقه

با من دعوا کرد

دیگه اخه معصوم تر از من

(:

واقعـــا؟
چه عجــب یکی گف نــآمزد!
آقـآ امیــر!

>ــ<

دعوآش میکنــم!

کار خوبی میکنی>___<
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 185
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ~Mahnaz~
آگهی
چی می شد این دختره مال من می شد !!!!!!Angel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ~Mahnaz~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 22:57)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره یه بار بهم گفته بودی حالا یعنی چی :|
صد بار هم معنیش رو بهت گفته بودم

Directioner =super crazy fan of singer boy band called 1D who knows everything about them
[/quote]

اهاااااااااا حالا اینی که گفتی فحش بود ؟ =|
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 22:57)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:57)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:54)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:52)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 22:52)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم تو کَف این دختره!!!!!

سروش:|

چیــــه؟؟؟؟

هیچی به کارت برس:|

هیچی تموم شد کارمو کردم!!!!

خسته نباشی"_"
 سپاس شده توسط S R U H ، Shadow of Death
(26-06-2014، 22:59)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی نومزدت کیعه؟O_O

آقــآ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیـــــــــر
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سروش میخوای رن بگیری؟!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Shadow of Death ، S R U H
(26-06-2014، 23:00)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دم در خونشون:|
غلط کردی :|

منم رفتم از استادیوم فوتبال بازیشو دیدم ! ._.
 سپاس شده توسط Shadow of Death
فاطی~~~~~>هدفت اینکه با گوشی اومدم نمیتونم باگوشیم نام کابریم رو وارد کنم بخاطر قلباش-_-
نام کاربریم چرا عوض نمیشه:'(
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 23:01)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آق عرفان~~~~~>شما نمیای؟^_^

نه من دیروز اونجا بودم رفتم یه سر با مردها چایی خوردم برگشتم رفتی سلامه مم برسون
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(26-06-2014، 23:02)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی می شد این دختره مال من می شد !!!!!!Angel

کــدوم دخــتره؟! (:
 سپاس شده توسط S R U H

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان