امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

(26-06-2014، 21:13)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:09)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی ?
_.._

تو جونه منی .. تو عمره منی .. نری دلمو بشکنی ... :|

|:

جووووووووووووووووووون ؟ :/
من تا سه چهار ماه نیستم !میگم اگ برات مشکلی نی رمز اکانتمو بت میدم هم ببین نویسندگی چ مزه ایه هم بر کنار نشه اگ مشکلی نی برات ..

تو شیکر میخوری اگه نیای ... :|

جونه من ب مهری وابتس !

نـه .. تو ــَم رمزتو ب کسی نـده ..چـون جایی نمیری ... !

هرجا خواسی بری اجازشو باس من بدم -_-

نا سلامتی شوهرتم ! |:

عین بچه خو ــب بشین سر جات *-_-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(26-06-2014، 21:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعییی .. دلمـ واسش تنگ شده ! ._.
فاطی crying
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
هدیه منو فراموشی سپردی *-_-*

نامـرد ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr
(26-06-2014، 20:56)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 20:55)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماریا؟

کجایی دخترم؟Big Grin
جاااانم؟؟
همینجا

نامرد میکشمت من3 سال از تو بزرگترم باید من از تو سراغ بگیرم ایا؟
خدافظ....
فاطی اونور دعواس ینی بود آتیش خاموش شد 0_0
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 158
بای-_-
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
(26-06-2014، 21:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاید سوگند افتخار یاد کنیم !!

این چه وعضشه دیگه -.- ~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بنگرید !

این اشکانه -_-

میخواد آبرمو ببره -_-

واس همین اسمشو گزاشته نیکی افغانی ک همه فک کنن من اونم -_-
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 21:15)Blązing~Ŝtąr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 21:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعییی .. دلمـ واسش تنگ شده ! ._.
فاطی crying
هدیهـ ^_^ !

خوبی عزیزم ؟! ..

کم پیدایی .. نگفتم مدیر میشی ؟ (:

مبارکت باشه !

(26-06-2014، 21:17)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ....
فاطی اونور دعواس ینی بود آتیش خاموش شد 0_0
کی با کی ؟! O_o
 سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr ، ×ThundeRBolT×
(26-06-2014، 21:17)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 20:56)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 20:55)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماریا؟

کجایی دخترم؟Big Grin
جاااانم؟؟
همینجا

نامرد میکشمت من3 سال از تو بزرگترم باید من از تو سراغ بگیرم ایا؟
ببخشید عزیزم(هنومیخوام زندگی کنم)
بیخی چیکارا میکنی
خـدافـظ......
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Av!Sh@ 1D ، #marya#

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان