امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

سروش هس یه سوال دارم ازش!
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
آگهی
باید برم بیرون

امیر بهت تبریک میگم ایشالا سر سال نرسیده طلاق بگیرین Big Grin

همگی بای
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط #marya#
(26-06-2014، 18:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به جمیعا

امیر چی شد ؟؟؟

نامزد کردم عقد فردا ازدواج پس فردا :|
پوووف:|

(26-06-2014، 18:53)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:50)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاخ بازی؟

و فهمیدیم من کلا از ماریا بهرتم حتی از لحاظ سپاس

ماری مایکل سگسون گوش میدی؟
چرا جو میدی
تو زود تر از من تو انجمن بودی
ن گوش نمیدم

الان دلم دعوا میخواد این غزل هم داره له له میزنه
ماری منو تصیف کن هرچی بگی نااحت نمیمش قول
قول دادیا
(اینا رو درصدی میگم)
اعصاب 2خیلی باشه 5
اخلاق10Smile
حوصله 15
دعوایی100
دیگه چی رو بگم؟؟؟

ار خود راضی بودن؟
مغروریت؟
این دوتا اخری ک کلا100
(26-06-2014، 18:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیز را نکن در چیز که میکنند در آن چیز چیز هایی بسیار

سروش هوگو

من کلا با تو حرفی ندارم
(26-06-2014، 18:56)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرمایید دخترم!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، parmida.a
(26-06-2014، 18:56)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به جمیعا

امیر چی شد ؟؟؟

نامزد کردم عقد فردا ازدواج پس فردا :|
پوووف:|

(26-06-2014، 18:53)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:50)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا جو میدی
تو زود تر از من تو انجمن بودی
ن گوش نمیدم

الان دلم دعوا میخواد این غزل هم داره له له میزنه
ماری منو تصیف کن هرچی بگی نااحت نمیمش قول
قول دادیا
(اینا رو درصدی میگم)
اعصاب 2خیلی باشه 5
اخلاق10Smile
حوصله 15
دعوایی100
دیگه چی رو بگم؟؟؟

ار خود راضی بودن؟
مغروریت؟
این دوتا اخری ک کلا100

خوبه راضیم ازت کلا ب اون شخصیتی از خدا یمخواستم دس پیدا کردمBig Grin
 سپاس شده توسط #marya#
(26-06-2014، 18:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش هوگو

من کلا با تو حرفی ندارم

این حرف فلسفی هر کسی نمیفهمه!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(26-06-2014، 18:57)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 18:56)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرمایید دخترم!!!!

دخدرم.؟-_-
نسبت های بهترم هس باهم داشته باشیما=)
اینجا قبلا اکانت داشدی.؟
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
(26-06-2014، 18:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش هوگو

من کلا با تو حرفی ندارم
تو یه اخلاقت اینو دوس دارمUndecided
(26-06-2014، 18:58)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش هوگو

من کلا با تو حرفی ندارم

این حرف فلسفی هر کسی نمیفهمه!!!!

اینقد دوس داشتم بات شوخی کنم حیف بی جنبه ای

(26-06-2014، 18:59)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش هوگو

من کلا با تو حرفی ندارم
تو یه اخلاقت اینو دوس دارمUndecided

کدوم؟
 سپاس شده توسط parmida.a ، #marya#

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان