امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

رُکی -.-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 99

آگهی
(26-06-2014، 17:07)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:06)ღღ.. βεℓἶεβεя..ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bi adabaaa....Dodgy

این طرفدار جاستینه (:

بیلبره (:
ohom....Blush
(26-06-2014، 17:08)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:05)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقــــــــــــا امیــــــــــــــــــر...

جان اقا امیر؟

من میخوآم همینجــــآ به همــه اعلـــآم کنـم.....Blush

اجـــآزه میدیــن؟

بیفرماSleepy
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-06-2014، 17:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگار جُرم کردم .. قهر باشه ب چپم مهم نی برام !

._.

خدافس

آیس ._.

کی ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
یکی نمیخواد به ما بگه چطوری شاید این روحمه نشسته داره پیام میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  +_+
(26-06-2014، 17:07)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حساب کنید !

اینترنت رکسانا 5 دیقه قطع میشود ..

و گفتگو 6 صفحع جلو می رود ..  ._.

اگر اینترنت رکسانا 1 ساعت قطع بشود ..

مدیران چندتا گفتگو جدید می زننـد ؟  :|||

|:
مـدیران گـفتگوی جــدید نمـیزنند ..

تـا رکـسانا بیـآید (-ــ-*) |: ..

._. ..

هـا هـا هـا :|

ب همین خیـآل بـآش :|
صابر دوستت داریم! Big Grin

:|

من که به شخصه<جدا از بقیه> خیلی دوستت دارم ^_^

:|
 سپاس شده توسط pink lady ، † αƖιєη †
عجب چُرت مشتی بود
(((:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(26-06-2014، 17:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:06)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی میخوام بت ی خبر خوب بدم !! *-_-*

بـده ! ._.

نــویسنده نمیشیم *^__^*

خیلی خبر خوبیه نه ؟ =) *^_^*

به نظر من ارع خبر خیلی خوبیه -_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dead Silence
(26-06-2014، 17:09)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 17:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگار جُرم کردم .. قهر باشه ب چپم مهم نی برام !

._.

خدافس

آیس ._.

کی ._.

من-_-
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نُسخه [467]
Wink اگه یه هفته آزاد بودی دوس داشتی باکی و کجا باشی؟
  گفتگو آزاد | نُسخه [466]
  گفتگو آزاد | نُسخه [465]
  گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴
  گفتگو آزاد | نسخه 463
  گفتگو آزاد | نسخه 462
  گفتگو آزاد | نُسخه [461]
  گفتگو آزاد | نُسخه [460]

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان