امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

کیا ._.
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 63

سپاس شده توسط #marya# ، ~KiAηA~
آگهی
(26-06-2014، 15:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز لوس نشو|:
شوور از این بهتر برات پیدا نمیشه|:
مگه اینکه مثه ننت مدیر تور بزنی|:
اینو بگیر فعلن ،بعد برو مدیر تور بزن|:

د هفته دیه دارم نوینسده میشم 2 ماه بعدش اگه خداو صد البه صاب ربخواد مدیر
 سپاس شده توسط #marya# ، ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
(26-06-2014، 15:36)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا ._.

جووون^__^

راستی مهی!!

ستی هم خالته((:
 سپاس شده توسط pink lady ، ~Mahnaz~ ، tyjtfhdhr
(26-06-2014، 15:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:36)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا ._.

جووون^__^

راستی مهی!!

ستی هم خالته((:

عجب .-.

هیچی خوبی؟!!

خدافس ._.
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
(26-06-2014، 15:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:32)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:31)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:30)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:28)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابای بدبختت پولشو از کجا بیاره؟؟؟
برو یه شوهر پولدار بگیر بعد تحصیل کن واسه خودت|:

میخوآم برم کــآر کنم خودم پــول در بیــآرم!

بــاید دنبــآل کـآر بگــردم.... 290

خفه شو|:

اوهوی امیر!!

بیا شوور این شو!!

بیا یه شوهر پیدا کردی هم اسم بابات|:

ب همین سادگی؟:|
من میخوام بیام خاستگاریcryingHuhHuh

از همون اول معلوم بود میخواد با مهنازم مزدوج شه ها|:
بیا بگیر !
دختر مفت|:
خطبه عقدتونو من میخونم|:

بــآید فک کنـــم.Blush
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، #marya#
(26-06-2014، 15:37)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا ._.

جووون^__^

راستی مهی!!

ستی هم خالته((:

عجب .-.

هیچی خوبی؟!!

خدافس ._.

هومم(:
یو چی؟؟؟
نرو-__-
بشین سر جات|:
 سپاس شده توسط pink lady ، ~Mahnaz~
خب آقا امیر میتونید بیاید خاستگاری.Blush
 سپاس شده توسط #marya# ، ~KiAηA~ ، Mohammad 77
(26-06-2014، 15:38)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:32)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:31)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:30)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو|:

اوهوی امیر!!

بیا شوور این شو!!

بیا بگیر !
دختر مفت|:
خطبه عقدتونو من میخونم|:

بــآید فک کنـــم.Blush

تو این مدت ک تصمیم میگیرید شما من برم دوتا پست بزنم
 سپاس شده توسط #marya# ، ~Mahnaz~
(26-06-2014، 15:38)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:37)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا ._.

جووون^__^

راستی مهی!!

ستی هم خالته((:

عجب .-.

هیچی خوبی؟!!

خدافس ._.

هومم(:
یو چی؟؟؟
نرو-__-
بشین سر جات|:

باش ^_^
^__^

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
(26-06-2014، 15:38)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو|:

اوهوی امیر!!

بیا شوور این شو!!

بیا بگیر !
دختر مفت|:
خطبه عقدتونو من میخونم|:

بــآید فک کنـــم.Blush

فک نکن قبول کن|:
همین یه دونه مجرد مونده|:
تازه از نوع خوبشه|:
دخترای سایت گشنن|:
اینو رو هوا میزنن|:
بگیرش تا نرفته|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان