امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

خیلی جالبه|:
یه دخدر دارم|:
با همه میحرفه|:
با همه خودمونیه|:
خاک بر سرت مهی،یه خورده کلاس بزار ،بیا بالا|:
با بزرگا بگرد|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(26-06-2014، 15:07)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های گایز(((:

هــآی مــآم.

((:

دخملکم دیشب اس ندادی به مام!
قرار بود مشورت کنیم!
همینجا بگو((:

آهــآن......مامی...میخوام یه پست بزارم راجع به این که چجوری با هم دوست شدیم .
به نظرت بزآرم؟!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، #marya#
(26-06-2014، 15:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خدافظی کردم همه رفتن !!

درودی 3 باره .

اهای!!
مهی!!
این داییته|:
من چه خونواده بزرگی دارم|:

(26-06-2014، 15:12)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:07)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های گایز(((:

هــآی مــآم.

((:

قرار بود مشورت کنیم!
همینجا بگو((:

به نظرت بزآرم؟!

جالبه اما هلن یه بار اینکارو کرد،موضوشو بستن که هیچ حذفشم کردن|:
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ~Mahnaz~
(26-06-2014، 15:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی جالبه|:
یه دخدر دارم|:
با همه میحرفه|:
با همه خودمونیه|:
با بزرگا بگرد|:

(.. ) من نمیدونم یهو آقا امیر چش شــد؟! :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، #marya#
(26-06-2014، 15:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی جالبه|:
یه دخدر دارم|:
با همه میحرفه|:
با همه خودمونیه|:
با بزرگا بگرد|:

(.. ) من نمیدونم یهو آقا امیر چش شــد؟! :|

ولش|:به تو چه اخه|:
دلش میخواد بهت سپاس بده|:
خو بده|:
تو بیخیال|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-06-2014، 15:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 15:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درودی 3 باره .

اهای!!
مهی!!
این داییته|:

(26-06-2014، 15:12)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های گایز(((:

هــآی مــآم.

((:

قرار بود مشورت کنیم!
همینجا بگو((:

به نظرت بزآرم؟!

:| بـآشه نمـیزآرم!
 سپاس شده توسط #marya# ، ~KiAηA~
پـوففففف ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(26-06-2014، 15:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درودی 3 باره .

اهای!!
مهی!!
این داییته|:

دنیـا و نـازنینم اسم زنداییته .
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(26-06-2014، 15:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی جالبه|:
یه دخدر دارم|:
با همه میحرفه|:
با همه خودمونیه|:
با بزرگا بگرد|:

(.. )  من نمیدونم یهو آقا امیر چش شــد؟!  :|
هیس
امیر مشکوکه الان میاد لهم میکنهSmile
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-06-2014، 15:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درودی 3 باره .

اهای!!
مهی!!
این داییته|:

هــآی مــآم.

((:

قرار بود مشورت کنیم!
همینجا بگو((:

به نظرت بزآرم؟!

:| بـآشه نمـیزآرم!

آق داییتو دیدی؟؟؟
بش سلام کن((:
 سپاس شده توسط #marya# ، !~IмДи~! ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان