امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(26-06-2014، 11:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:11)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر به اطلاع دوستان من سالیان هس شیفه ایشانم دوستانم باخبرنRolleyes

آره جان عمت این توی بازی انتخابی جام جهانی بازی نکرد بعدش تو پرسپولیس شوت از راه دور خوراکش بود بعد شما شیفتش بودی فردا منم میرم تیم ملی دو تا توپ میگیرم همه عکسمو میذارن!!!!

تو!!!!

خخخخخخخخخBig Grin

من عمه ندارم بروخداروشکرکن چون داشتم سرویس بودیDodgy

دومن من ازاون زمانیکه کلاه برعکس میزاشت شیفته اش بودم ولی همه ازش بدشون میومدSleepy

سومن به توچه فضول!!!Dodgy
 سپاس شده توسط F A R ! N
آگهی
(26-06-2014، 11:06)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:04)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:02)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا بی جنبه ها هستن من نیز جایی در اینجا ندارم !!!!

بدرود. . . .Dodgy

اینقد حال میکنم ، حال یکیو به این مدل میگیرم ! ((:

منم انقدر حال میکنم بعضی افراد رو اسکول می کنم !!!!!:ag54:

خخخخخ ضایه اسکول نشدم (:

چون قبلا همینو داخل همین فلشخور خونده بودم ((:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 188

سپاس شده توسط ρåяįα.....
خُدآفِس ...!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star
(26-06-2014، 11:14)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس !

پشیمون شدم -_-

کاری داشتین بیان پ.خ ^___^ :|

میخوام با یکی حرف بزنم فقد .__.
اىن مورد رو بىامConfuseds32:
 سپاس شده توسط First Star
درسته که ایران باخت Sad(
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
ولی بازم حق ارمیا نبود که اول شه
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط melika79 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~! ، First Star
(26-06-2014، 11:16)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:06)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:04)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:02)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا بی جنبه ها هستن من نیز جایی در اینجا ندارم !!!!

بدرود. . . .Dodgy

اینقد حال میکنم ، حال یکیو به این مدل میگیرم ! ((:

منم انقدر حال میکنم بعضی افراد رو اسکول می کنم !!!!!:ag54:

خخخخخ ضایه اسکول نشدم (:

چون قبلا همینو داخل همین فلشخور خونده بودم ((:

اسکل تویی که خودتوقاطی دخترامیکنی شلغمDodgy
 سپاس شده توسط F A R ! N
(26-06-2014، 11:16)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:11)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: amir303، Directioner girl، F A R ! N، First Star، Jastin، Thief، ¥ M O H S E N ¥، ✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘

2-ارسال پست هایی از قبیل کاربران در حال بازدید و بیشترین ارسال کننده روز نیز ممنوع میباشد ..

Big Grin

بـدرود .

ای پدر سوخته Big Grin

بدرود . . . .

اوهــــــوووووی

3- رعایت ادب در گفتگو الزامی است ..

Big GrinTongue

بابــــــا کارو زندگیمونو ول کردیم نشستیم با این خل و چلا بحث میکنیم =__=

بـآی .
خب دیگه حوصلم سر رفت (:

فـــظ...! ^_^
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 188

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star
(26-06-2014، 11:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:13)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغگو ._.
الان میرم خودمو میکشم ._.
نـه >_<

من دوست دارمـ ._.

منم ♥_♥

(26-06-2014، 11:17)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اىن مورد رو بىامConfuseds32:

بله بله :|

مدیر جماعت رو :|

به سنت نمیخوره ^__^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 11:17)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته که ایران باخت Sad(
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
ولی بازم حق ارمیا نبود که اول شه

خخخخخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان