امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(26-06-2014، 11:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:03)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطــی
من عاشق آواتارت شدم *.*
شانسی پیداش کردم ._.

حس خوبی بهمـ میده .-.

(26-06-2014، 11:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقد تورو دوس دارم ._.
دروغگو ._.

(26-06-2014، 11:06)melika79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآطی من نگفتم از روحیه ی لطیف دخترونه برخوردار نیسی..فقد گفتم دختر نیسی
همـون منظور رو میـده :|

من یه دخترم ._.

(26-06-2014، 11:08)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعلام...-___-
جیغغغ آواتـآرت *__*

حالیدی خداییش فاطیRolleyes
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
سرعت ندارم نمیتونم صپاص بدم .. !

(26-06-2014، 11:12)melika79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من منظورم این نبود..شما این مدلی برداشت کردی!
خب .. اشکالی نداره که .. ناراحت نشدم Smile
 سپاس شده توسط melika79
خدافس!
دیه هیچی مثه قدیم نی!
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، melika79 ، F A R ! N
(26-06-2014، 11:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغگو ._.

الان میرم خودمو میکشم ._.
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 11:11)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر به اطلاع دوستان من سالیان هس شیفه ایشانم دوستانم باخبرنRolleyes

آره جان عمت این توی بازی انتخابی جام جهانی بازی نکرد بعدش تو پرسپولیس شوت از راه دور خوراکش بود بعد شما شیفتش بودی فردا منم میرم تیم ملی دو تا توپ میگیرم همه عکسمو میذارن!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
خـدآفـس !
 سپاس شده توسط First Star ، melika79 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
خدافس !

پشیمون شدم -_-

کاری داشتین بیان پ.خ ^___^ :|

میخوام با یکی حرف بزنم فقد .__.
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، melika79 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 11:11)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: amir303، Directioner girl، F A R ! N، First Star، Jastin، Thief، ¥ M O H S E N ¥، ✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘

2-ارسال پست هایی از قبیل کاربران در حال بازدید و بیشترین ارسال کننده روز نیز ممنوع میباشد ..

Big Grin

بـدرود .
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 11:13)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغگو ._.
الان میرم خودمو میکشم ._.
نـه >_<

من دوست دارمـ ._.
 سپاس شده توسط First Star
(26-06-2014، 11:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 11:11)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: amir303، Directioner girl، F A R ! N، First Star، Jastin، Thief، ¥ M O H S E N ¥، ✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘

2-ارسال پست هایی از قبیل کاربران در حال بازدید و بیشترین ارسال کننده روز نیز ممنوع میباشد ..

Big Grin

بـدرود .

ای پدر سوخته Big Grin

بدرود . . . .
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان