امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

خب چون من دیشب تصمیم گرفتم توبه کنم وبچه های مردم رو اذیت نکنم امروز بسیاربا ادب شدم!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
آگهی
(26-06-2014، 10:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییغغغ محسننن *^____________^*

من نویسنده میشم *^_____________^*

تینا من رد شدم ! {=

رَد شـــُـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــدم ! ((((((=

ببین چقدر خوشحالم (:

( cry girl )

چرا ؟ چی شده رکی ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(26-06-2014، 10:39)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکنم پوکیده !

من فیلتر شکن میخواااااام >_<

شانس که نیس حالا همین امروز که من میخواستم برم فیس بوک!

احححح!
قند شکن مى خواى چى ?
 سپاس شده توسط S R U H ، F A R ! N
(26-06-2014، 10:38)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:37)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

):
سَلـــام
سلام 

چته قرى؟

سلام مُسن !

فیلتر شکنم معلوم نیس چه مرگیش شده :|
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 177

سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(26-06-2014، 10:39)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکنم پوکیده !

احححح!

نکنه میخوای بری از اون سایتا:183:

Тэр ...  нэртэй байсан
اقا نگین فیلتر شکن من برا بار اخر این حرف رو مینزنم
ی چیز دیه بگین مثلا شیلتر شکن یا ب قول محسن قند شکن
(26-06-2014، 10:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چون من دیشب تصمیم گرفتم توبه کنم وبچه های مردم رو اذیت نکنم امروز بسیاربا ادب شدم!!!!

کاملا مشخصه :/
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط S R U H
(26-06-2014، 10:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییغغغ محسننن *^____________^*

من نویسنده میشم *^_____________^*

تینا من رد شدم ! {=

رَد شـــُـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــدم ! ((((((=

ببین چقدر خوشحالم (:

( cry girl )

منم رد شدم *^____^*

به اون :|
*^_____________^*

دقیقا ! :|

ولی ب جاش دارم تو بخش امیر و محسن فعالیت میکنم :|

مخصوصا امیر ! :|||

:|
 سپاس شده توسط First Star ، ∆ MeRzaD ∆
(26-06-2014، 10:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکنم پوکیده !

احححح!

نکنه میخوای بری از اون سایتا:183:

برو بابا فک کردی همه مثه خودت منحرفن -____-

دوستام دهنمو سرویس کردن اینقد که گفتن بیا فیس بوس :|

امروز میخواستم برم عضو بشم
نشد!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 177

(26-06-2014، 10:42)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاملا مشخصه :/

بلــــــــــــه14k

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان