امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(26-06-2014، 10:21)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:19)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:17)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:14)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد این همه سال یک نویسنده ی کامل ندیدم!
با 30 صفحه تاپىک نوىسنده شدن کامل نىست؟
اینجا  اینجوریه!اما به نظر من نه!
چرا؟
منظورم شما نیستیا!

اما مثلا نویسنده ی تاریح نباید از تاریخ سرش بشه؟یا حداقل مطالبش رو خودش جمع اوری کرده باشه؟

من برم بدرود
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆
آگهی
(26-06-2014، 10:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدآحـآفس! .-.
بتمرگ ._.

.__.

بــآ منـی؟! O__o

^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^*

هیـــم ♥

دوستت دآرمی فـآطی.......^ــــــــــــ^*
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 10:21)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:16)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:09)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:08)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برای گفتگو انتخاب نشدم ..

اون وقت تو می خوای انتخاب شی ؟ :|

هع !

موفق باشی !

تو مگه چ طرفی هستی ؟
تو تو گفت گو 15 صفحه پست زدی؟

نه این که تو زدی ؟ -_-

من تو یه روز زیر شاخه هایه گفتگو : اشپزی و کلیپ یک صفحه کامل رو پر کردم اونم فقط تو یه روز !

تو که اسپمری !

همشم تو خوده همون گفتگو ارسال میدی انتظار داری نویسنده شی ؟

_____

محسن این خوبه مثلـا ؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=126055

خودت حساب کن تو ی روز 120 تا پست چن صفحه رو پر میکنه
همه رو داخل گفت گو نمیدم الاغ جان من تو س بخش کلیپ طنز اشپزی فعالیت دارم
بیا اگه باو نمیکنی
من کلا جز گفت گو هیجا نظر نمیدم کم پیش بیاد نظر بدم من فقط تایپیک میزنم
باور نمیکین نگا کن تو بیشتر تو گفت و ارسا لداری یا من
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بنگر

تو خوبی !

اصلا تو راس میگی !

حیف که قول دادم دیگه بحث و دعوا و ... نکنم :|

حیف !

درست من خوبم
هرکی کم میاره همی چرت و پرتا رو میگه
حیف قول دادم حیف DodgyDodgyDodgy
من قبرم پست بدم باو
(26-06-2014، 10:20)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:16)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن این خوبه مثلـا ؟

ىه سرچ بزن

زدم !

چیزی م3 این نبود :|

یعنی خوبه ؟ (=

این تایپیک توعه
http://www.flashkhor.com/forum/search.php?action=results&sid=bd522ae5b4547f246d9a79506b422d30

اینم واس منه تو حتی ب اندازه ی من تایپیک نداری
فقط را میفتی اسپم میدی
این واس منه
http://www.flashkhor.com/forum/search.php?action=results&sid=1ca2efda697534d752adb6f536d8ad04

به بازدید هاشم توجه کن !
(26-06-2014، 10:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن این ینی چی ک گفتی ؟ :/
~~> مواجهت خواصی شد ؟ |:

من نفهمیدم این ینی چی !  ://
مخالفت کردن
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ∆ MeRzaD ∆
(26-06-2014، 10:22)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:18)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:16)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد *^_^* ؟!
هوم (. . )؟

اونا چی بود تو متهم داغ نوشتی ._.
بد بود ؟ :|

نه *^_^*
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
راستی تولد رضا رو هم بهش تبریک بگید ! ._.
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، First Star
(26-06-2014، 10:22)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:21)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:19)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:17)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:14)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد این همه سال یک نویسنده ی کامل ندیدم!
با 30 صفحه تاپىک نوىسنده شدن کامل نىست؟
اینجا  اینجوریه!اما به نظر من نه!
چرا؟
منظورم شما نیستیا!

اما مثلا نویسنده ی تاریح نباید از تاریخ سرش بشه؟یا حداقل مطالبش رو خودش جمع اوری کرده باشه؟

من برم بدرود
چه قد از موباىل سر رشته دارى؟
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ∆ MeRzaD ∆
(26-06-2014، 10:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:20)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:16)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن این خوبه مثلـا ؟

ىه سرچ بزن

زدم !

چیزی م3 این نبود :|

یعنی خوبه ؟ (=

این تایپیک توعه
http://www.flashkhor.com/forum/search.php?action=results&sid=bd522ae5b4547f246d9a79506b422d30

اینم واس منه تو حتی ب اندازه ی من تایپیک نداری
فقط را میفتی اسپم میدی
این واس منه
http://www.flashkhor.com/forum/search.php?action=results&sid=1ca2efda697534d752adb6f536d8ad04

به بازدید هاشم توجه کن !

هه..
چن ساله از خونهبیرون نیومدی
اون قانون های قدیمی فرید دیه خز شده
قانون های جدید برا گفت گو تصب شده
آقــآ مــآم بریــم دیــه...خُــش گـُذَش...خُــدآفـِس...!!

آقــآ توجــه کردیــن؟؟امضــآی منو فــآطی ب هـم ربط دآرع؟؟!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان