امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(26-06-2014، 10:14)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد این همه سال یک نویسنده ی کامل ندیدم!
من بودم دیگه (:
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(26-06-2014، 10:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:09)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:08)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پَ من میتونم نویسنده بشم *^_^* !!

آوآ اسپم اخطار داره دیگه :/

چرا اسپم میدید اخه ؟ :/

برا گفت گو؟

من برای گفتگو انتخاب نشدم ..

اون وقت تو می خوای انتخاب شی ؟ :|

هع !

موفق باشی !

تو مگه چ طرفی هستی ؟
تو تو گفت گو 15 صفحه پست زدی؟

نه این که تو زدی ؟ -_-

من تو یه روز زیر شاخه هایه گفتگو : اشپزی و کلیپ یک صفحه کامل رو پر کردم اونم فقط تو یه روز !

تو که اسپمری !

همشم تو خوده همون گفتگو ارسال میدی انتظار داری نویسنده شی ؟

_____

محسن این خوبه مثلـا ؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=126055

خودت حساب کن تو ی روز 120 تا پست چن صفحه رو پر میکنه
همه رو داخل گفت گو نمیدم الاغ جان من تو س بخش کلیپ طنز اشپزی فعالیت دارم
بیا اگه باو نمیکنی
من کلا جز گفت گو هیجا نظر نمیدم کم پیش بیاد نظر بدم من فقط تایپیک میزنم
باور نمیکین نگا کن تو بیشتر تو گفت و ارسا لداری یا من
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بنگر
*ــــ*

آرزو بـه دلمــون موند وختــی از ایــن گفتــگو میخوآیم بریــم میگیـم خدآفظ یکی بهــمون بگــه بتمـــرگ!

:|

خدآحـآفس! .-.
 سپاس شده توسط Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 10:14)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با 30 صفحه تاپىک نوىسنده شدن کامل نىست؟

از چ نظر کامل مثلا ؟ :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(26-06-2014، 10:16)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بودم دیگه (:

Big Grinاره
 سپاس شده توسط First Star ، ∆ MeRzaD ∆
(26-06-2014، 10:16)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد *^_^* ؟!
هوم (. . )؟
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
اینجا ارزشی نداه باو بریم خر پست بزنیم 4 ستاره رو گرفتم بر میگردم
(26-06-2014، 10:16)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن این خوبه مثلـا ؟

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=126055
ىه سرچ بزن

زدم !

چیزی م3 این نبود :|

یعنی خوبه ؟ (=
خـــُدا نگــــه
cry girl
Unknown
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 172
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان