امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

بعد این همه سال یک نویسنده ی کامل ندیدم!
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MOHSENEBRAHIMI
آگهی
(26-06-2014، 10:12)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر جان کسی با شما سخن گفت برادر من ؟ :/

انقد تو کار من دخالت نکن :/

اگه 100 تا پست الکی بدی ولی 100 تا بدی میشه فعالیت بالا ؟

بخش ادبیات بایستی تصاویرش زیاد باشه ... متناش زیاد باشه ..

روزی 2 تا پست تو ادبیات بدی غنیمته برادره من ..

نمیدونی سخن نگو (: !

درضمن :|تا سه روز پیش پستام 480 تا بود ... الان شده 533 (:

پَ هیس شید ... Sleepy

اگه تو تو س روز 60 پست میزنی من تو ی رو 120 تا میزنم
و نوینسده ها رو هم بر اساس ارسالانتخاب می کنن ن بر اساس غنیمت:|

من ارسالیهام بالاس ! خودمم راضیم ب رضای خدا :|:|

دیگـه هم با شما بحثی ندارم !

اه کم پست میدم اصن ب خودم مربوطه ! شما چی میگی ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(26-06-2014، 10:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:09)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:01)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نمىتونه مگر با فعالىت بالا

مــــرضیه :|
من قــطع امـــید کردم :/
بیا نویـــسندگی رو ببـــوسیم بذاریــم کنار (:

من فعالیتم بالاس *^_^* !

کـــصافط :|
کوفـــتت شـــه !..
(:

حالا نمیدونم منو پیشنهاد دادن یا نه :|

فک نکنم کسی پیشنهادم بده :|:|

تو غلد میکنـــی اینجــوری فک میکنی ..!
پیشـــناهادت دادن ..!
من میــدونم (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 171
 سپاس شده توسط Dead Silence
(26-06-2014، 10:13)*گیسو کمند* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهی.
خوبی؟

سلام عزیزمـــ

ممنــونم خوبم.

(:

تو خوبـی؟
آخــه ینـی چــی؟؟!چـرآع ایـرآن حذف شـُد؟؟
بآز خوبـه یِ گـل زدیم تو ایـن جــآمِ جــهآنی...!! Smile
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~Mahnaz~
(26-06-2014، 10:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:13)*گیسو کمند* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهی.
خوبی؟

سلام عزیزمـــ

ممنــونم خوبم.

(:

تو خوبـی؟
ای بدک نیستم.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-06-2014، 10:11)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه خدا قبول کنه ىه نگاهى به درجه خودتون بندازىن

اىن در زمانى هست که مدىر گ آ آن باشه نه الان
به درجه خودم ؟! (: تا دیروز که .. هعییی ..

بیخی یال : ) باشه .. حق با شماس ._. شما مدیری ما نویسنده ._.

شما بالاتری ( : فقد حواست رو جمع کن این غرورت تو رو نیاره پایین .. !

دیگه من نمیدونم فقد خواستم بگم ..
 سپاس شده توسط Thyme ، First Star
(26-06-2014، 10:13)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:09)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:01)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــــرضیه :|
من قــطع امـــید کردم :/
بیا نویـــسندگی رو ببـــوسیم بذاریــم کنار (:

من فعالیتم بالاس *^_^* !

کـــصافط :|
کوفـــتت شـــه !..
(:

حالا نمیدونم منو پیشنهاد دادن یا نه :|

فک نکنم کسی پیشنهادم بده :|:|
پىشنهاد شدى ولى مواجهت خواصى شد

ینی چی ؟ :/

ینی مخالفت کردن ؟ :/

یا اینکه نویسنده نمیشم ؟ :/
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(26-06-2014، 10:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:09)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:08)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پَ من میتونم نویسنده بشم *^_^* !!

آوآ اسپم اخطار داره دیگه :/

چرا اسپم میدید اخه ؟ :/

برا گفت گو؟

من برای گفتگو انتخاب نشدم ..

اون وقت تو می خوای انتخاب شی ؟ :|

هع !

موفق باشی !

تو مگه چ طرفی هستی ؟
تو تو گفت گو 15 صفحه پست زدی؟

نه این که تو زدی ؟ -_-

من تو یه روز زیر شاخه هایه گفتگو : اشپزی و کلیپ یک صفحه کامل رو پر کردم اونم فقط تو یه روز !

تو که اسپمری !

همشم تو خوده همون گفتگو ارسال میدی انتظار داری نویسنده شی ؟

_____

محسن این خوبه مثلـا ؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=126055
ىه سرچ بزن
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
هعییی ماکان رو نا امید کردم :| !

ماکان گف کمکت میکنم نویسنده بشی فقد مراعات کن ._.

___

مهرزاد *^_^* ؟!
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان