امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

مــَن تو این لحظـه دقیـقا بـآ مهنــآر موآفقــم...اعصــآب خودتونو خــرآب نکنــیــن...!!
آگهی
(26-06-2014، 10:09)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:01)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 9:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن  اگـه کسی " اخطــار " داشته باشه نمیتونه نویسنده بشه ؟ :/
نه نمىتونه مگر با فعالىت بالا

مــــرضیه :|
من قــطع امـــید کردم :/
بیا نویـــسندگی رو ببـــوسیم بذاریــم کنار (:

من فعالیتم بالاس *^_^* !

کـــصافط :|
کوفـــتت شـــه !..
(:

حالا نمیدونم منو پیشنهاد دادن یا نه :|

فک نکنم کسی پیشنهادم بده :|:|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Thyme
(26-06-2014، 10:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:06)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 9:59)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اســـپم :|
به منــم داد ..!
خــــشن :/
اینجا اسپم دادی ؟! ..
آرع :|حــواسم بود داشـــتم با گوشی حرفـــ میزدم ..!
این دوست عــ*ــنترم ور ور حرف میزد !..
cry girl
محسن فک میکنمـ ایمان گفته بود که نیازی نیست هرکسی توی بخش گفتگو یه دستی ببره (: !

حالا بازم خودت میدونی ..
اگه خدا قبول کنه ىه نگاهى به درجه خودتون بندازىن

اىن در زمانى هست که مدىر گ آ آن باشه نه الان
 سپاس شده توسط امیررضا* ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 10:10)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:08)melika79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقــآ شُمـآ دیدین اصن دیشــبُ؟؟؟!!
اِهع اِهع آندو دآشت گریه میکرد
حقیقی کنــآر دروآرزه نشستــه بود...خعلــی دآغون...
اِهع اِهع

من دیشب گریه کردم میفهمی :|

افسردگی گرفتم ._.

میخواستم سیگاری بشم -_-

cry girl

حقیقــی *ـــ*

قوچــآن نژآد ^ــ^

شجـآعی ♥ـــ♥
 سپاس شده توسط *گیسو کمند* ، First Star ، † αƖιєη †
(26-06-2014، 10:08)melika79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقــآ شُمـآ دیدین اصن دیشــبُ؟؟؟!!
اِهع اِهع آندو دآشت گریه میکرد
حقیقی کنــآر دروآرزه نشستــه بود...خعلــی دآغون...
اِهع اِهع
واییی هنوز علیرضـآ جلوی چشممه cry girl

(26-06-2014، 10:09)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Undecided
واقعا؟برام عجیبه یعنی برن فحش بدن؟

اقا برید برید فحش بدید هعههه
نه :|

منظورم اینه اونایی که رفتن پیج مسی رو فوش کش کردن کل فرهنگ ایرانیا رو زیر سوال بردن :|
 سپاس شده توسط امیررضا*
(26-06-2014، 10:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر جان کسی با شما سخن گفت برادر من ؟ :/

انقد تو کار من دخالت نکن :/

اگه 100 تا پست الکی بدی ولی 100 تا بدی میشه فعالیت بالا ؟

بخش ادبیات بایستی تصاویرش زیاد باشه ... متناش زیاد باشه ..

روزی 2 تا پست تو ادبیات بدی غنیمته برادره من ..

نمیدونی سخن نگو (: !

درضمن :|تا سه روز پیش پستام 480 تا بود ... الان شده 533 (:

پَ هیس شید ... Sleepy

اگه تو تو س روز 60 پست میزنی من تو ی رو 120 تا میزنم
و نوینسده ها رو هم بر اساس ارسالانتخاب می کنن ن بر اساس غنیمت:|
سلام مهی.
خوبی؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 170
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-06-2014، 10:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:09)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:01)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــــرضیه :|
من قــطع امـــید کردم :/
بیا نویـــسندگی رو ببـــوسیم بذاریــم کنار (:

من فعالیتم بالاس *^_^* !

کـــصافط :|
کوفـــتت شـــه !..
(:

حالا نمیدونم منو پیشنهاد دادن یا نه :|

فک نکنم کسی پیشنهادم بده :|:|
پىشنهاد شدى ولى مواجهت خواصى شد
 سپاس شده توسط Dead Silence
محسن خصوصی بپر
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(26-06-2014، 10:09)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:08)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 10:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پَ من میتونم نویسنده بشم *^_^* !!

آوآ اسپم اخطار داره دیگه :/

چرا اسپم میدید اخه ؟ :/

برا گفت گو؟

من برای گفتگو انتخاب نشدم ..

اون وقت تو می خوای انتخاب شی ؟ :|

هع !

موفق باشی !

تو مگه چ طرفی هستی ؟
تو تو گفت گو 15 صفحه پست زدی؟

نه این که تو زدی ؟ -_-

من تو یه روز زیر شاخه هایه گفتگو : اشپزی و کلیپ یک صفحه کامل رو پر کردم اونم فقط تو یه روز !

تو که اسپمری !

همشم تو خوده همون گفتگو ارسال میدی انتظار داری نویسنده شی ؟

_____

محسن این خوبه مثلـا ؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=126055
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان