امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

ملت چقد فرق میکنن وقتی رنگشون عوض میشه Smile

(26-06-2014، 9:56)melika79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینستــآگرآمِ مــِسـی رو پـیدآ کردم ...!!
به مسی چیکار داری برو دارو رو بیار :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dead Silence ، † αƖιєη † ، Thyme ، First Star
آگهی
بچـــه هـآ فـآطی اومــد.....((:

فــــــــــآطی ^ــــ-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
محسن اگـه کسی " اخطــار " داشته باشه نمیتونه نویسنده بشه ؟ :/
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Thyme ، † αƖιєη † ، ~Mahnaz~
(26-06-2014، 9:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 9:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن خیلی ممنون که موقع نویسندگی بهم اخطار دادی :|

واقعا ممنونم :|

چرا بت اخطار داد ؟ :||

اســـپم :|
به منــم داد ..!
خــــشن :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 165
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 9:58)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 9:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش

من مث بچه ها نیستم که 20% اخطار میگیرن افسردن *^_^*

به اون :|

مرسی (:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~Mahnaz~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 9:58)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچـــه هـآ فـآطی اومــد.....((:

فــــــــــآطی ^ــــ-

اومده بودم ._.

سلام نفس*^_^*

خوبی ؟! (:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-06-2014، 9:59)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محسن  اگـه کسی " اخطــار " داشته باشه نمیتونه نویسنده بشه ؟ :/
نه نمىتونه مگر با فعالىت بالا
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Thyme ، ∆ MeRzaD ∆
(26-06-2014، 9:58)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 9:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 9:55)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 9:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 9:52)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تموم شد چه مسخره بوداDodgy

رمز رو بت نمیگفتم تا صب باس در جا میزدی ولی من زودتر تموم کردم

از کجا اوردی؟من پیدا کردم اما خوانده نمیشد خیلی بد خطWink

باس میرفتی تو مرحله طناب دار
اونجا تو کد ی نامه بود ک مربوط ی سال تحصیلی بود اون سال تحصیی رمز بود خیلای هم خوش خط بودBig GrinTongue
م مثل اینو بازی کرذدم!

از اول رفتم اون برگه اول وارد کردم!

چجور برگشتی عقب از اول؟حوصله  داریا

ن بابا رو اسم مرحله ها باس کلیک کنی میری تو اون رمحله

ادونچز بلد نیستیا
سلام :|
 سپاس شده توسط First Star ، MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(26-06-2014، 9:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بت اخطار داد ؟ :||

من میدونستم این آخر باید کرمشو رو من بریزه /:

بنفش بشه محرومم میکنه شک ندارم -.-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، MOHSENEBRAHIMI ، Dead Silence ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان