امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

شبت شیک پرپرAngel
خوابی خوب ببینی^_^
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ըoφsիīkα
آگهی
(26-06-2014، 2:27)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا امشب دسته جمعی ر.دن تو بازی

شـــب بخـــیر

حــرص نخــــور [ههههه]

خودشـــون عــین خیــالشـــون نیســت باور کــــــن

(26-06-2014، 2:27)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 2:25)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 2:20)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 2:15)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 2:12)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووووم من هنوزم دارم به زمین و زمان بخاطر بازی امشب فحش میدم
خیلی بد بازی کردن
اصن من موندم این نکونامو چجوری واس تیم ملی انتخاب کردن
بارو انگار فقط بلده بازی خراب کنه
حقیقی گـــــــــند زد با اون دروازه بــانیش!!!!
ســر بازی آرژانتین بهش جـــو دادن سه فـــاز گــرفتـــش
آندو جــــونم گــــــریه کرد : (
خودشـــون میرن برزیلو دور میزنن ، فردا واســه دوست دخـــتراشون ســـوغاتی میگیرن برمیگردن بعد ما بـــاید اینجـــا حرص بازی اینـــا رو بخوریــم -ـــــ-

نه بیچاره حقیقی تقصیرنداشت!!!!!

تقصیردفاع گهمون بود فقط بلدن سوتی بدنDodgy

حقیقی مثــه گــــــاو 3 تــا خورد

بازیشون مثه دست رشــته بود بســنی همین جور پاسکاری میکرد اینا نیگاه میکردن

مــن که زدم بازی نیجریه و آرژانتینو دیدمــ عـــالی بـــود ^ـــــ^

برنــامشون دفــاع و ضدحمله بود واسه حملــه برنامه نداشتن گل اول رو که خــوردن با جام جهـــانی خدافظی کردن

به خدا تقصیرحقیقی نبودبیچاره چیکارکنه باوووتقصیردفاع عنمون بودابرومونوبردنAngryAngryAngryAngry

دلت میادبچممممممممممcryingcryingcrying
عشق حقیقی داریـــــــــــــآ : )
 سپاس شده توسط Shadow of Death
(26-06-2014، 2:28)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 2:27)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا امشب دسته جمعی ر.دن تو بازی

شـــب بخـــیر

حــرص نخــــور [ههههه]

خودشـــون عــین خیــالشـــون نیســت باور کــــــن

(26-06-2014، 2:27)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 2:25)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 2:20)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 2:15)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقی گـــــــــند زد با اون دروازه بــانیش!!!!
ســر بازی آرژانتین بهش جـــو دادن سه فـــاز گــرفتـــش
آندو جــــونم گــــــریه کرد : (
خودشـــون میرن برزیلو دور میزنن ، فردا واســه دوست دخـــتراشون ســـوغاتی میگیرن برمیگردن بعد ما بـــاید اینجـــا حرص بازی اینـــا رو بخوریــم -ـــــ-

نه بیچاره حقیقی تقصیرنداشت!!!!!

تقصیردفاع گهمون بود فقط بلدن سوتی بدنDodgy

حقیقی مثــه گــــــاو 3 تــا خورد

بازیشون مثه دست رشــته بود بســنی همین جور پاسکاری میکرد اینا نیگاه میکردن

مــن که زدم بازی نیجریه و آرژانتینو دیدمــ عـــالی بـــود ^ـــــ^

برنــامشون دفــاع و ضدحمله بود واسه حملــه برنامه نداشتن گل اول رو که خــوردن با جام جهـــانی خدافظی کردن

به خدا تقصیرحقیقی نبودبیچاره چیکارکنه باوووتقصیردفاع عنمون بودابرومونوبردنAngryAngryAngryAngry

دلت میادبچممممممممممcryingcryingcrying
عشق حقیقی داریـــــــــــــآ : )

دیقن خیلی دوسش میدارم^__^
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
کـــــاملا مشـــــخصــــه!!!!
(26-06-2014، 2:33)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونمBig Grin
(26-06-2014، 2:35)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 2:33)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونمBig Grin

منم دوسش داشتم قبل این بازیــــش!!
(26-06-2014، 2:12)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بد بازی کردن
نه بايد زيادم ناراحت بود تازه بايد كلامونم بندازيم هوا كه تونستيم به جام بيايم وتا اين جا دوام بياريم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 145
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(26-06-2014، 2:38)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 2:35)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونمBig Grin

باووبه قران تقصیراون نبود به موقع توپ میگرفت سوتی اصن نمیداد دفاعمون ریدSad
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(26-06-2014، 2:39)○maryam○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بد بازی کردن
نه بايد زيادم ناراحت بود تازه بايد كلامونم بندازيم هوا كه تونستيم به جام بيايم وتا اين جا دوام بياريم
نـــه باووووووو چرااا؟؟؟؟ مام میتونستیم بریم بالا ولی حیف که شل بازی دراوردن!!!!

(26-06-2014، 2:40)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 2:38)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونمBig Grin

عـــــــه وااااا
ســـه تا رو مــــن رفتم برزیـــل خوردم؟؟؟؟
اونـــم گــــند زد دیـــــه
بحـــث نکــــن از دستش کفــــــری ام ^ــــــ^
باور کـــن با پـــول راش دادن!!!!!
(26-06-2014، 2:42)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 2:39)○maryam○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بد بازی کردن
نـــه باووووووو چرااا؟؟؟؟ مام میتونستیم بریم بالا ولی حیف که شل بازی دراوردن!!!!

لایکSleepySleepySleepy

مانبایدخودمونودس کم بگیریم هیچ وخ مگه چیمون کم بود فقط شل بازی دراوردن Dodgy

(26-06-2014، 2:42)نوشیکا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بد بازی کردن

(26-06-2014، 2:40)ρåяįα..... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونمBig Grin

عـــــــه وااااا
ســـه تا رو مــــن رفتم برزیـــل خوردم؟؟؟؟
اونـــم گــــند زد دیـــــه
بحـــث نکــــن از دستش کفــــــری ام ^ــــــ^
باور کـــن با پـــول راش دادن!!!!!

گلم اگه 3تاخورد همش تقصیر دفاع ضعیفمون بوداون تنها انتظارداری معجزه کنه!!!!!

Sad
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان