امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(26-06-2014، 0:10)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهرناز!
مرسی تو خوبی؟!

مهــرنـاز؟ O___o

-__-

مهنــآزم!
نــام کـآربری قیبلــیم مهنازی بــوت.

^ــ^*
مرسی خوبــم ♥
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(26-06-2014، 0:10)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:08)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق یکی از بازیکنای بوسنی شدم .__.

خیـآنتکــآر .___.

حقیقــیو قوچــآن نژآدو دوس دآشتــه بـآش!

.-.

من عاشخ این دوتام-_-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(26-06-2014، 0:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:03)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم هم همین حسو دارم
کلتُ محکم بکوبی به دیوار خوب میشی ^_^

(26-06-2014، 0:05)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی هم دیگه محل نمیزارد *-__-*

اوووف شما هنو عاشق علیرضا حقیقین ؟! :|

از دست این دخدرا هر دفه عاشق یه نفرن من که میدونم دو روز دیگه که ماه عسل شروع شد دوباره همتون عاشق احسان میشین .__.
ندیدمت خُ *._.*

نه لـادن خره ولی این حقیقی عجب تیکه ایه ها !! :| منم ازش خوشم اومده ._.

اولین عشق ایرانیمه :|

(26-06-2014، 0:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم شیکمم رو میارم با خودم واس صبحونه ._.
زحمت نکش بارت سنگینه|:
نه .. زحمت کجا بوده .. تعارف نکن ^__^ !

ندیدی اما سپاس دادی آره ؟! :|

اگه عکس نوجوونیشو ببینی خودتو خفه میکنی "|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 0:10)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:08)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیـآنتکــآر .___.

.-.

قوچی عقش پایدار من *^-^*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
خب خانوما اقایون
توجه کنین
لطفا توجه کنین
اونایی که تا صبح اینجا هستن به فکر صبونه باشید
هرکی یه چیزی بیاره لطفا
قراره باهم صبونه بخوریم

مهناز:مربای آلبالو
کیانا:نیمرو
آویشا:آب زرشک
فاطمه: |:
کی بود خاویار میخواست بیاره؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Av!Sh@ 1D ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-06-2014، 0:12)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:08)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:05)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:03)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:01)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کردم |:
اصن شلاقو بده خودمو ادب کنم *-*

نَ
بايد از رو جنازم رد شي بعد خودتو ادب كني Big GrinBig GrinBig Grin

اصن اون شلاقو بده بندازم سطل آشغال |:

دوسِت دالـمHeart

اه...

من نیز تورا دوست میدارم *-*

فرشته ی عزیزم

خوشبختی همیشگی من

عزیز دل خودم ملی

همه اینارو همین الان از کتاب دیوید کاپرفیلد کپی کردم |:

صداقتت تو حلقم AngelUndecided
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Av!Sh@ 1D
(26-06-2014، 0:11)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خائن:|

-__-

آفریــن

منم بهــش گفتــم خیـآنتکــآر!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
من هنو تو شوکم! :/
خدافس! :/
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(26-06-2014، 0:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 0:00)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم میدونم|:
خو نمیشد از اول بگی خودم میدونم؟
چرا قضیه رو میپیچونی خو؟:/
من قلبم ضعیفه-__-

اینگیلیسیت خوب باشه میفهمی-_-
اخه میدونی چیه؟؟؟
من نصف عمرمو امریکا بزرگ شدم|:
من نپیچوندم ،تو واس خودت پیچیدی|:
خو چ ربطی داره قلبت ضعیفه|:

مــن یه رگــم آمریکــآییه! ((:

بله بله ،افتخار کن-_-

بله بله پُز رگ نداشتتونو بدید:/
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 123

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 123
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~
(26-06-2014، 0:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیـآنتکــآر .___.

.-.

من عاشخ این دوتام-_-

ننــه سلیقـــم بــه یــو رفــته!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نُسخه [467]
Wink اگه یه هفته آزاد بودی دوس داشتی باکی و کجا باشی؟
  گفتگو آزاد | نُسخه [466]
  گفتگو آزاد | نُسخه [465]
  گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴
  گفتگو آزاد | نسخه 463
  گفتگو آزاد | نسخه 462
  گفتگو آزاد | نُسخه [461]
  گفتگو آزاد | نُسخه [460]

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان