امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(25-06-2014، 23:52)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مائده ساعت چند دست ميكنه تو دماخش ؟

صبح6الی7
ظهر2الی2:5دقیقه
عصر دست تو دماغش نمیکنه
ولی خدا نکنه اخر شب بشه:/
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 115

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 115
آگهی
(25-06-2014، 23:50)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:47)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا بحث تحریک رو خزش کردین !اه!امیر یه گ**یی خورد حالا!شورشو در نیارین!

دقت کردین؟؟

از وقتی اهورا یه بار بحث ازدواج رو باز کرد ،هر کی میخواس با یکی دوس شه،به قول خودشون زن و شوهر میشدن^__^
اهورا و ماعده اولین زوج سایت بودن!
نه باو ربطی به دوست شدن نداره:/
مثلا:
قِدمت تاریخی داره زن و شوهریه ماBig Grinولی دوست دخترش نیستم:/

خودم نو|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، -м α є ∂ є-
(25-06-2014، 23:52)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:51)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:50)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:47)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:45)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم خوبه
ساعت چند بریم؟؟؟
من میگم از صبح بریم تا شب پیشش باشیم
10 خوبه؟؟
؟
ناهار اونجا باشیم؟
باعش
گذرواژه پانی رو داریع؟
اگه داری برو حالتشو رو بکن مریض
نه باو ندارم
مبی جونم من برم بخوافم که صبح بیدارشم بریم پیش پانی
خواب...رو ببینی
بای عجقم
فردا میبینمت
(25-06-2014، 23:52)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان همگی ببخشید من امروز همه چی رو متحرک میبینم
سعی میکنم خودمو کنترل کنم

بــآید بریــد بخوآبیــد! -__-

(25-06-2014، 23:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- ؟!

سلام -_-

فـــآطی.... سلـــآم.

دلــم برآت تنگ شـُــد.

^ــ^*

خوبی؟

نه الان یه قرص خوردم خیلی توپه
میزی فضا
الان خوبم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(25-06-2014، 23:52)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:51)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:49)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:42)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:40)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام((:
ایمان دیدم عکساتو((:
سلام خاله ای((:
سلام دخملکم((:

جیییییییییییییییییییییییییییییییغ!
مـآمـآنم اومــــد.
سلــــــآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ​آآآآآآآآآآآم

.__.

ببخشید شوک شـــدم! .-.

دخدرم جو گیر نشو|:
همین یه ساعت پیش داشتیم میحرفیدیما|:

مـام بــآید بــآت مشورتـــ کنــم .__.

بیا تو اس بم بگو|:
اینترنتم تخ**یه|:

گوشیـــمو گـُــم کردم! :|

تــآ نیم سـآعت دیگــه میزنــم!

O__o گوشیم کـــو؟!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(25-06-2014، 23:53)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:51)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شام نداريم شوورم برو از بيرون يه كوفتي بخر |:

شلاق من کو ¿؟ >~<

شلاق ؟
طلاخ ميخوام >.<
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(25-06-2014، 23:54)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:52)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:51)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:50)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:47)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میگم از صبح بریم تا شب پیشش باشیم
10 خوبه؟؟
؟
ناهار اونجا باشیم؟
باعش
گذرواژه پانی رو داریع؟
اگه داری برو حالتشو رو بکن مریض
نه باو ندارم
مبی جونم من برم بخوافم که صبح بیدارشم بریم پیش پانی
خواب...رو ببینی
بای عجقم
فردا میبینمت
برو بخواف رومی جونم
توهم خواب...رو ببینی
بای گوگولی مگولی
خیلی خسیسید همتون -_- هیچکدوم سپاس نمیدید :|

علی برو بکَپ ._.

مرسی مهناز تو خوبی ؟! (:

رها عشقم ؟! ._.
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~ ، -м α є ∂ є- ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(25-06-2014، 23:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:52)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان همگی ببخشید من امروز همه چی رو متحرک میبینم
سعی میکنم خودمو کنترل کنم

بــآید بریــد بخوآبیــد! -__-

(25-06-2014، 23:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- ؟!

سلام -_-

فـــآطی.... سلـــآم.

دلــم برآت تنگ شـُــد.

^ــ^*

خوبی؟

نه الان یه قرص خوردم خیلی توپه
میزی فضا
الان خوبم

:|

.__.

0___0

بلـــعه!
(25-06-2014، 23:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز خانم پسرخاله جدید مبارک

مهناز این علی زیادی باهات حرف میزنه >~<
الان غیرتی میشما...>~<
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان