امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

دخترایی که ابرو برمیدارید خجالت بکشید
.
.
.
.
.
مگه شما پسرید . .
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
(25-06-2014، 23:48)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:46)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:38)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:37)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كجا نصبش كردي ؟ رو پشت بون ؟

هرروز آپ دِیت میکنه(:
منو خوب ميشناسه:V
بله بله من حتی میدونم ساعتای چن دستشو تو دماغش میکنه:/

(25-06-2014، 23:46)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:45)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:44)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
بچه اینجاسا
بس کن>_<

منو میگه(:
جدی؟
من به شخص خاصی اشاره نداشتم(:

چرا منو گفتی^_^
از چشات معلومه(:
حالا که اسرار داری
آره تو رو گفتم(:

میدونستم^_^
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 114

مهناز خانم پسرخاله جدید مبارک
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
مائده ساعت چند دست ميكنه تو دماخش ؟
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Av!Sh@ 1D
(25-06-2014، 23:51)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:49)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:42)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:40)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام((:
ایمان دیدم عکساتو((:
سلام خاله ای((:
سلام دخملکم((:

جیییییییییییییییییییییییییییییییغ!
مـآمـآنم اومــــد.
سلــــــآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ​آآآآآآآآآآآم

.__.

ببخشید شوک شـــدم! .-.

دخدرم جو گیر نشو|:
همین یه ساعت پیش داشتیم میحرفیدیما|:

مـام بــآید بــآت مشورتـــ کنــم .__.

بیا تو اس بم بگو|:
اینترنتم تخ**یه|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(25-06-2014، 23:51)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:50)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:47)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:45)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:42)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم گل میگیرمfs10
اوهوم خوبه
ساعت چند بریم؟؟؟
من میگم از صبح بریم تا شب پیشش باشیم
10 خوبه؟؟
؟
ناهار اونجا باشیم؟
باعش
گذرواژه پانی رو داریع؟
اگه داری برو حالتشو رو بکن مریض
نه باو ندارم
(25-06-2014، 23:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان همگی ببخشید من امروز همه چی رو متحرک میبینم
سعی میکنم خودمو کنترل کنم

بــآید بریــد بخوآبیــد! -__-

(25-06-2014، 23:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- ؟!

سلام -_-

فـــآطی.... سلـــآم.

دلــم برآت تنگ شـُــد.

^ــ^*

خوبی؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-06-2014، 23:51)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شام نداريم شوورم برو از بيرون يه كوفتي بخر |:

شلاق من کو ¿؟ >~<
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آيا مي دانستيد
.
.
.
.
.
.
.
.
شست و شو يعني پرسيل؟!
نه خدايي مي دونستين؟
حال كردي اطلاع عموميت بردم بالا!
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Mᴏʙɪɴᴀ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
بازم سلام+_+
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان