امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(25-06-2014، 23:40)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:35)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ^__^
رجی رجی رجی
دلم برات اندازه ی شلغم شده بود^.^

دل من اندازیه اتم شده بود._.
خوبی؟._.

نهSad
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 111

آگهی
(25-06-2014، 23:43)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:40)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان دارم فکر میکنم آواتار مهناز خانم هم تحریک کنندس Big Grin
الان کــه دآرم فکر میکنــم میبینــم شمــآ چقــدر زود تحریــک میشیــن!

:|

(:

الان که دارم بیشتر فکر میکنم آواتار همه تحریک کنندس Big Grin

شمــآ امشب اینــقد از تحریــک و متحــرک و متـروک حرف زدیــن اینجــوری شدیــن! .__.

یکــم بخوآبیــن!
آقا صبح رفتم پارکینگ پراید 111 رو ورداشتم ! داداشم اومده میگه امروز من لازمش دارم تو پراید 132 رو وردار!
گفتم خوب تو کارتو با اون پراید 141 راه بنداز تا من این111 رو بدم به دایی که بره تعمیرگاه باهاش پراید صبا رو بیاره؛
ماشینامون
داداشم :|
گفت کلافم کردی اصن اون پراید131 رو میبرم ؛
گفتم خواستی با پراید هاچ بک برو اونم هست!!
فهمیدین مایه داریم یا ادامه بدم ؟!!
Smile))
ههه زندگی مایه داری هم عالمی داره ! =))
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(25-06-2014، 23:42)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:41)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:40)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:39)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:37)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنگیدی؟
اره
مامانش گفت تب داره و ا...ل و ا....غ
ارع
فردا میای بریم پیشش؟عیادت؟
بریم
من رانی و آبمیوه میگیرم
منم گل میگیرمfs10
اوهوم خوبه
ساعت چند بریم؟؟؟
(25-06-2014، 23:44)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:43)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:40)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

|:
بچه اینجاسا
بس کن>_<

منو میگه(:

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(25-06-2014، 23:43)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:41)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:34)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییییییییییییییییغ*^____^*
ماعده*^____^*
نیکی؟._.
#niki#?._.

نع #nIkI#
جییییییییییییییغ >.<
مگ میشه تورو یادم بره >.<
چرا با اون اکانت نمیای؟ >.<
دلم برات تنگیده بود >.<
خوبی؟^__^

اون اکانتم مزحم داشتم |:

این اکانت دوستمه مال من نیست
گوسپند من این همه ذوق کردم این جوابته؟-___-

واسا ی دقیقه آپدیت بشم |:

جییییییییییییغ
گریه
داد
فریاد
دیوونه بازی
دلم برات تنگیده بود رجی *^-^*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

(:

آقا جم كن برو ديگه استخفرلـــــا
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(25-06-2014، 23:45)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:44)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

|:
بچه اینجاسا
بس کن>_<

منو میگه(:
جدی؟
من به شخص خاصی اشاره نداشتم(:
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-
(25-06-2014، 23:42)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:40)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:38)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:35)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:32)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه شب تاریک *-*

ملی تهنا *-*

پسر تهنا *-*

لحظاتی بعد ...

پسر زیر پتو *-*

ملی زیر پتو *-*

بقیش دیگه +18 هست *-*

نيكي داري ديوونم ميكني خيلي بدي .....

زنم میشی ؟¿

اگه زنت بشم بس ميكني ؟

اوهوم *-*

مهناز مگه میشه نشناسمت ؟¿ ^_^

دلـــم ایــنقد برآت تنگ شـــده بود نیکـــی......♥
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D
(25-06-2014، 23:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:38)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:37)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:33)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خطر سقوط اعتماد به سقف اهورا
نگران نباش
جاش محكمه((:

كجا نصبش كردي ؟ رو پشت بون ؟

هرروز آپ دِیت میکنه(:
منو خوب ميشناسه:V
بله بله من حتی میدونم ساعتای چن دستشو تو دماغش میکنه:/

(25-06-2014، 23:46)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 23:45)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

|:
بچه اینجاسا
بس کن>_<

منو میگه(:
جدی؟
من به شخص خاصی اشاره نداشتم(:

چرا منو گفتی^_^
از چشات معلومه(:

سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان