امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(25-06-2014، 21:19)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:17)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـــــــــــــ:|

لــــــــــــآم (((:

خوبی رفیق؟
دیدی بوسنی چجوری ایرانو ترکوند؟:|
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط S R U H ، Dead Silence ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
(25-06-2014، 21:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:17)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز شروع شد-_-
واقا کی میخواین ببینین من و فاطی هیچی بینمون نی?|:
باوو من خودم با یکی هستم!
فقد صمیمی هستیم همین

تو عادت نداری من کاملا به حرف های اینا عادت دارم!!!!

بیخی باوو|:
شهرت و دردسرBig Grin

آی گفتی دفعه پیش هم میگفتن تو با تارا .........
میدونم میدونم:V
اقا من متعلق به هممBig Grin

بـــــــــــــیآ
 سپاس شده توسط Albert wesker
(25-06-2014، 21:17)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهشا کمکم کنید

به جون تو منم مشکل دارم
میتونستم کمکت میکردم
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(25-06-2014، 21:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم فک میکنم ی چیزی بین تو و اهوراس ._. (((((((((((((((((((=
کلی مغرفندقی همین فکرو میکردن :|

حتی خرزو :|

ولی هیچی نبوده و نیست و نخواهد بود ._.

هر دختر و پسری که خیلی صمیمی باشن دلیلی نمیشه که خبری باشه :|

من که میدونم ی چی هست .______________. |:

احمدو فروختی پَ ؟ :|

بیچاره ._. خیلی پسره مظلومیه ._. گنا داره ._.

|:
من که حرفی ندارم
فاطی جان توجیه کن!

من توجی نمیشم .____________.

ی چیزی هست ._.

|:

Big Grin
این بچه تیزیه|:
بالاخره فهمید فاطیBig Grin
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-06-2014، 21:17)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای B-)
نه صب کن نرووو بیا باهم بحرفبم ^_^
خواهـر شوهرامـ ._.

[خواهرای لویی] ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upcity.ir/images2/99345539968869668112.jpg
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Dead Silence ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(25-06-2014، 21:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک بر سر بودی تو سروش *-_-*

چی شده؟
با سروش به توافق رسیدید؟=)
عروسی رو افتادیم یا نه؟
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط S R U H ، Dead Silence
(25-06-2014، 21:18)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:17)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

First Star , amir hossein.z , SOROU$H , Av!Sh@ 1D , ارمیاپاکنژاد , ღ✿ ДVД ✿ღ , پسر تنها , #nIkI# , frost , melika79 , رویا... , Apple 50 , دختر گل , T A R A , hanie directioner , ⁿâ$târàⁿ , مجيد خوش تيپ , مهشاد* , ♫ anakin ♫ , amir bf 14 ,

به كسي تيكه بندآز كه 24 سآعته تو پروفــايلش پِلاس نباشي |:

والـــا به خدا...

اون من نبودم رمزم لو رفته!!!!
تو كه رآست ميگي |:
(25-06-2014، 21:19)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:19)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:17)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـــــــــــــ:|

لــــــــــــآم (((:

خوبی رفیق؟
دیدی بوسنی چجوری ایرانو ترکوند؟:|

ترکوند اینجا معنی نمیده باید بگه قهوه ایی!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

(25-06-2014، 21:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:17)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخی باوو|:
شهرت و دردسرBig Grin

بـــــــــــــیآ

حیف جاش نی جواب بدم(:

بیخی باوو|:
شهرت و دردسرBig Grin

بـــــــــــــیآ

حیف جاش نی جواب بدم(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان