امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3)

(25-06-2014، 21:11)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرین بازدید ها
دریا+17 , melina -1D - , ♥ماریا♥ , ღ✿ ДVД ✿ღ , ××~بهتـــرین××~ , pink lady , خونه خوبه , امیررضا* , amir303 , DJM.H , BARDIN , ღღ.. βεℓἶεβεя..ღღ , P.O.O.R.Y.A , SomeOne × , ~× like nOboDy ×~ , ツ נڅــ ـ ـ ـےツ , @yeganeh , Albert wesker , ♪ jade ♪ , mahyajooni

دومیه و پنجمیه چی میگه!!!!

:/
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط S R U H
آگهی
آقا تروخدا کمک کنید
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】(3) 61
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(25-06-2014، 21:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم فک میکنم ی چیزی بین تو و اهوراس ._. (((((((((((((((((((=
کلی مغرفندقی همین فکرو میکردن :|

حتی خرزو :|

ولی هیچی نبوده و نیست و نخواهد بود ._.

هر دختر و پسری که خیلی صمیمی باشن دلیلی نمیشه که خبری باشه :|

من که میدونم ی چی هست .______________. |:

احمدو فروختی پَ ؟ :|

بیچاره ._. خیلی پسره مظلومیه ._. گنا داره ._.

|:
من که حرفی ندارم
فاطی جان توجیه کن!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلام B-)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(25-06-2014، 21:14)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعـلا .
نرو ._.

ایمان احضار شدی Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(25-06-2014، 21:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:11)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرین بازدید ها
دریا+17 , melina -1D - , ♥ماریا♥ , ღ✿ ДVД ✿ღ , ××~بهتـــرین××~ , pink lady , خونه خوبه , امیررضا* , amir303 , DJM.H , BARDIN , ღღ.. βεℓἶεβεя..ღღ , P.O.O.R.Y.A , SomeOne × , ~× like nOboDy ×~ , ツ נڅــ ـ ـ ـےツ , @yeganeh , Albert wesker , ♪ jade ♪ , mahyajooni

دومیه و پنجمیه چی میگه!!!!

:/

خــــــــاک بر سر شدم:4fv:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dead Silence
(25-06-2014، 21:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیس -__-

نه .. اون عشقمه .. اهورا دوست فابمـ .. همین !

اون مظلومـه ؟! :| نمیشناسیش :|

(25-06-2014، 21:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز شروع شد-_-
واقا کی میخواین ببینین من و فاطی هیچی بینمون نی?|:
باوو من خودم با یکی هستم!
فقد صمیمی هستیم همین
حلال زاده ._.

چقد دور و ورمون حاشیه اس اهورا :cool: :|

از همین تریبون هرگونـه شایعـه ای رو تکذیب میکنمـ V:
 سپاس شده توسط Dead Silence
برای مرورگر هام مشکل پیش اومده
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(25-06-2014، 21:14)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:06)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
من که حرفی ندارم
فاطی جان توجیه کن!

من توجی نمیشم .____________.

ی چیزی هست ._.

|:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-06-2014، 21:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 21:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز شروع شد-_-
واقا کی میخواین ببینین من و فاطی هیچی بینمون نی?|:
باوو من خودم با یکی هستم!
فقد صمیمی هستیم همین

تو عادت نداری من کاملا به حرف های اینا عادت دارم!!!!

بیخی باوو|:
شهرت و دردسرBig Grin
 سپاس شده توسط S R U H ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان