امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

(25-06-2014، 14:31)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:21)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی فـک میکـنه سـروش و عـلی پسرای منحرف و اشغـآلی هستن بسپـآسِ Angel

هر کی فـک میکـنه ایـمـآن شـخـصـی اشغـآل اصـد بسپـآسِـد ! :|

گـوز . Big Grin

هر کـی فکــــــ میکنه رکسـانا آدم آشغـــــال/منحرفیـه که با آواتارای بد میخواد مردمو منحرف کنه بسپـاسه.Angel

خب خب خب =)

می گفتی =)))

بعـله . داشتیم مسجـد نمـاز میخـوندیم کـه حـآجی اومد مـآ رو بلـند کرد گفت برو پیش نمـاز شو .

منم خجـالتی رد . کردم . ولی بعدش دوستام بزور منو فرستادن جلو . همین بود خدایی Big Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ~KiAηA~
آگهی
(25-06-2014، 14:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:28)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:23)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .

امیرT_T

تو هم مدیر شدی T___T

تو روت ـ_ـ

از وقتی مدیر شدم اینترتم پوکیده .. از بس میام .. (:

راستی امیر تبریک (ـ_ـ*)

(25-06-2014، 14:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:24)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی ممد رو حـَـک کردع ! -_-

:|

اي  اي -__-

آی آی :||||||

راستی قضیه اون دختره قبل از ناپدید شدنت چی بود ؟ :|

هيچي نشد .همه چي در وفق مراده -_-

من فک نمی کنم یه خبراییه :|||

تنکس -_^
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، متین ومسی
(25-06-2014، 14:30)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا هر چی دروغ گفتم بسه این واقعا راسته.....سوشی تا حالا تا ادمی به اندازه من ازت متنفر بوده

اصلا برای من مهم نیست این همه دوست دیگر دارم!!!!

خوبه چون یکی یکی ازت متنفر میشن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 158
قبلا سلام میکردم سپاس میدادید:|
الان اونم نمیدید:|
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Dead Silence ، † αƖιєη † ، !~IмДи~! ، S R U H
بدرود Big Grin
 سپاس شده توسط S R U H ، Dead Silence ، † αƖιєη † ، !~IмДи~!
(25-06-2014، 14:31)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:21)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـوز . Big Grin

هر کـی فکــــــ میکنه رکسـانا آدم آشغـــــال/منحرفیـه که با آواتارای بد میخواد مردمو منحرف کنه بسپـاسه.Angel

خب خب خب =)

می گفتی =)))

خـــــــــــآنم ایمان گفت گــــــــــــــــــــــــــــــــــوزAngel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، !~IмДи~!
چقد بده آنه ولی باهاش پی ام بازی نمیکنی :|||

آه .. |:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Dead Silence

گـوز . Big Grin

خب خب خب =)

می گفتی =)))

رُزی ! (ـ_ـ*)

ایـن ب مـن توهـیـن مـیـکـنـع ! :|
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(25-06-2014، 14:26)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:20)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:16)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه رشت نیستی?|:
خبر سلامتی(:
اهنگ گوش میکنم(:

چرا رشتم ولی چون کلن خونواده مادریم تهرانین،منو دادشم همیشه فارسی حرف میزدیم،بابامم تو خونه فارسی حرف میزد،واسه همین هیچ وقت یاد نگرفتیم،لحجه هم ندارم|:
ولی بچه های مدرسمون لحجه هاشون داغونه ....
هووومم((:
این جمعه قراره بریمم سرعین((:
وااااااااااااااای!من عاشق اونجام!بریم بازار،تو شهر دور بزنیم،بعد بریم ابگرم!!

(25-06-2014، 14:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه رشت نیستی?|:
خبر سلامتی(:
اهنگ گوش میکنم(:

چرا رشتم ولی چون کلن خونواده مادریم تهرانین،منو دادشم همیشه فارسی حرف میزدیم،بابامم تو خونه فارسی حرف میزد،واسه همین هیچ وقت یاد نگرفتیم،لحجه هم ندارم|:
ولی بچه های مدرسمون لحجه هاشون داغونه ....
هووومم((:
این جمعه قراره بریمم سرعین((:
وااااااااااااااای!من عاشق اونجام!بریم بازار،تو شهر دور بزنیم،بعد بریم ابگرم!!

بله(:
چقد اسم این سرعین برام اشناس!
خوش بگذره

همونجایی که طرف اردبیله،پیست اسکی داره،چشمه های ابگرم داره!

بله(:
فک کنم رفتم
یادم نی(:
جام خالیBig Grin

حتمن رفتی|:
جات خالی((:
وووووووووویی!
دارم از ذوق میترکم!!!
خیلی دلم میخواست بریم!
(25-06-2014، 14:34)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلا سلام میکردم سپاس میدادید:|
الان اونم نمیدید:|

خـزو خیل :|

ی حرف از خودت بساز :|

اینو من همیشه میگم *-_-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ☆★ super star★☆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان