امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

(25-06-2014، 14:26)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به: ××~بهتـــرین××~
سلام ...
پروفایل قشنگی دارین ...
تا حالا کسی بهتون گفته بود؟

____

یارو میخواد درخواست دوستی بده :V

ميگفتي اره گفته بود . -__-

نُپ من ب عشقم خیانت نمیکنم *-_-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
(25-06-2014، 14:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ...
پروفایل قشنگی دارین ...

____

یارو بلد نبوده باید اینطوری میگفت

سلام .....
شما چقدر خوشگلید؟؟؟
آدم می بینتون حال میکنه
میشه با من دوست شید!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Dead Silence ، † αƖιєη †
(25-06-2014، 14:28)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:23)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .

امیرT_T

تو هم مدیر شدی T___T

تو روت ـ_ـ

از وقتی مدیر شدم اینترتم پوکیده .. از بس میام .. (:

راستی امیر تبریک (ـ_ـ*)

(25-06-2014، 14:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:24)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ladies and Gentlemen, please stand for the Mohammad Big Grin

یکی ممد رو حـَـک کردع ! -_-

:|

اي  اي -__-

آی آی :||||||

راستی قضیه اون دختره قبل از ناپدید شدنت چی بود ؟ :|

هيچي نشد .همه چي در وفق مراده -_-

من فک نمی کنم یه خبراییه :|||
 سپاس شده توسط Dead Silence
(25-06-2014، 14:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا هر چی دروغ گفتم بسه این واقعا راسته.....سوشی تا حالا تا ادمی به اندازه من ازت متنفر بوده

اصلا برای من مهم نیست این همه دوست دیگر دارم!!!!

Тэр ...  нэртэй байсан
بای ـ_ـ
 سپاس شده توسط S R U H ، Dead Silence ، † αƖιєη † ، ☆★ super star★☆ ، !~IмДи~!
(25-06-2014، 14:25)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايمان . خودتو کنترل کن Big Grin

لعنتی (Ariana grande - Problem ) روم تاثیر گذاشته . صداش تا 2 تا خیـابون اونورتر میره.

زمین میلرزه . پنجره جیر جیر میکنه Big Grin
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(25-06-2014، 14:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:21)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی فـک میکـنه سـروش و عـلی پسرای منحرف و اشغـآلی هستن بسپـآسِ Angel

هر کی فـک میکـنه ایـمـآن شـخـصـی اشغـآل اصـد بسپـآسِـد ! :|

گـوز . Big Grin

هر کـی فکــــــ میکنه رکسـانا آدم آشغـــــال/منحرفیـه که با آواتارای بد میخواد مردمو منحرف کنه بسپـاسه.Angel

خب خب خب =)

می گفتی =)))
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، † αƖιєη †
(25-06-2014، 14:29)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ...
پروفایل قشنگی دارین ...

____

سلام .....
شما چقدر خوشگلید؟؟؟
آدم می بینتون حال میکنه
میشه با من دوست شید!!!!
یارو شخص محترمی بوده مث تو اسکل نبوده سوشی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 157
(25-06-2014، 14:29)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ...
پروفایل قشنگی دارین ...

____

سلام .....
شما چقدر خوشگلید؟؟؟
آدم می بینتون حال میکنه
میشه با من دوست شید!!!!

همون اولش نیماد بگه بیا من دوست شو :||

یواش یواش .. :|

اولش میگه چقد پروفایلت قشنگه ..

بعدش میگه چ امضای قشنگی داری گُلم :|

بعدش میگه عزیزم ؟

بعدش میگه عشقم :|

فک کرده منم اسکلم بیام جوایشو بدم :| !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط S R U H
(25-06-2014، 14:31)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ...
پروفایل قشنگی دارین ...

____

سلام .....
شما چقدر خوشگلید؟؟؟
آدم می بینتون حال میکنه
میشه با من دوست شید!!!!

همون اولش نیماد بگه بیا من دوست شو :||

یواش یواش .. :|

اولش میگه چقد پروفایلت قشنگه ..

بعدش میگه چ امضای قشنگی داری گُلم :|

بعدش میگه عزیزم ؟

بعدش میگه عشقم :|

فک کرده منم اسکلم بیام جوایشو بدم :| !

اینطوری خوب بودا

ای دختر شوهر داری

میای بریم نمیای چرا نمیای نمیخوایBig Grin

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان