امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

(25-06-2014، 14:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی فـک میکـنه سـروش و عـلی پسرای منحرف و اشغـآلی هستن بسپـآسِ Angel

کاملا موافق مخصوصا اولی

Dodgy
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(25-06-2014، 14:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ladies and Gentlemen, please stand for the Mohammad Big Grin

بله بله :|

عرض کردم صفه ی قبل بلند شن واستون ._. !

ممد آواتار بزار :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †
(25-06-2014، 14:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیدیز & جنتل منز اِستَند آپ فور ممد *-_-* ! :|

(25-06-2014، 14:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دایرکشنری دست خودت نیس
خودم یه مدت بیماری دایرکشنر رو داشتم Big Grin

من با لویی بودم به تو چه آخه Big Grin
راس میگی ._.

راس میگی ؟! O_o

لویی شوهرمـه -__- شوهرم معتاده ^_^

(25-06-2014، 14:11)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی همچین چیزی گفته?|:
یه زاخار :| جلوی آدم خوبن پشت سرش کلی بلغور میکنن :|

همون که تو اشغالدونیت شعر میگف?|:
بیخی باووو
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
فاطی و نیکلاس خیلی نامردین
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(25-06-2014، 14:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:16)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:04)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیاد شمال رفتم(:

من چند تا چیز از بابام یاد گرفتم((:
وگرنه هیچی بلد نیستم|:
خب حالا چه خبر؟؟؟
چی کا میکنی؟؟

مگه رشت نیستی?|:
خبر سلامتی(:
اهنگ گوش میکنم(:

چرا رشتم ولی چون کلن خونواده مادریم تهرانین،منو دادشم همیشه فارسی حرف میزدیم،بابامم تو خونه فارسی حرف میزد،واسه همین هیچ وقت یاد نگرفتیم،لحجه هم ندارم|:
ولی بچه های مدرسمون لحجه هاشون داغونه ....
هووومم((:
این جمعه قراره بریمم سرعین((:
وااااااااااااااای!من عاشق اونجام!بریم بازار،تو شهر دور بزنیم،بعد بریم ابگرم!!

(25-06-2014، 14:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:04)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیاد شمال رفتم(:

من چند تا چیز از بابام یاد گرفتم((:
وگرنه هیچی بلد نیستم|:
خب حالا چه خبر؟؟؟
چی کا میکنی؟؟

مگه رشت نیستی?|:
خبر سلامتی(:
اهنگ گوش میکنم(:

چرا رشتم ولی چون کلن خونواده مادریم تهرانین،منو دادشم همیشه فارسی حرف میزدیم،بابامم تو خونه فارسی حرف میزد،واسه همین هیچ وقت یاد نگرفتیم،لحجه هم ندارم|:
ولی بچه های مدرسمون لحجه هاشون داغونه ....
هووومم((:
این جمعه قراره بریمم سرعین((:
وااااااااااااااای!من عاشق اونجام!بریم بازار،تو شهر دور بزنیم،بعد بریم ابگرم!!

بله(:
چقد اسم این سرعین برام اشناس!
خوش بگذره

همونجایی که طرف اردبیله،پیست اسکی داره،چشمه های ابگرم داره!
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(25-06-2014، 14:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی فـک میکـنه ایـمـآن شـخـصـی اشغـآل اصـد بسپـآسِـد ! :|
 سپاس شده توسط S R U H ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Jack Daniel'ѕ ، !~IмДи~!
هر کی فکر میکنه دنیا عاشق سروش شده سپاس بدهAngel
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dead Silence ، † αƖιєη †
(25-06-2014، 14:18)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:11)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:05)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیس ! ـ_ـ*

من 9 یا 6 ماهه هی دارم رد میشم ! cry girl

اونم همش الکی ! cry girl

زر نزن دیروز بازدیدات همشون مدیر بودن :V

داشتن بررسیت میکردن :V

خدا بزرگه ._.

من خودم ب شخصه ب غلط کردن افتادم جلو ایمان تا منو بخشید ._.

وگرنه 1 % احتمال نویسندگیُ نمیدادم :V

اون همه کـآرشـون مخـآلـفـت کـردن :|

صـآبـر هـم بـآزدید کـرده تـآزه  !! (ـ_ـ*)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/1ub9mql90nyaf9yjl7p2.jpg

ولـی ...

نـمـی دونـم ! ):

صابر از پروف منم بازدید کرده بود :V

ولی خداوند کریم و رحیم است ._. !

اگه من و تینا صورتی شیم .. |:

تینـا شخصا ب همه شیرینی میده |:

مخصوصا از طرف من :|

از کیسه خلیفه می بخشه:V
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Jack Daniel'ѕ
(25-06-2014، 14:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ladies and Gentlemen, please stand for the Mohammad Big Grin

بله بله :|

عرض کردم صفه ی قبل بلند شن واستون ._. !

ممد آواتار بزار :|

بله بله Smile

نوچ Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-06-2014، 14:19)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاملا موافق مخصوصا اولی

Dodgy

ولشون کن سروش
بترکه چشم حسود
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط S R U H

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان