(25-06-2014، 14:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 14:04)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 13:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 13:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 13:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می حال خوب هیسه خال جون(:
تی حال چطوره?
می حال خوبیسه عزیز جان((:
اهورا من خوب بلد نیستم ،بابام خوب بلده((:
تو از کجا بلدی؟؟؟؟
زیاد شمال رفتم(:
من چند تا چیز از بابام یاد گرفتم((:
وگرنه هیچی بلد نیستم|:
خب حالا چه خبر؟؟؟
چی کا میکنی؟؟
مگه رشت نیستی?|:
خبر سلامتی(:
اهنگ گوش میکنم(:
چرا رشتم ولی چون کلن خونواده مادریم تهرانین،منو دادشم همیشه فارسی حرف میزدیم،بابامم تو خونه فارسی حرف میزد،واسه همین هیچ وقت یاد نگرفتیم،لحجه هم ندارم|:
ولی بچه های مدرسمون لحجه هاشون داغونه ....
هووومم((:
این جمعه قراره بریمم سرعین((:
وااااااااااااااای!من عاشق اونجام!بریم بازار،تو شهر دور بزنیم،بعد بریم ابگرم!!
(25-06-2014، 14:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 14:04)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 13:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 13:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-06-2014، 13:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می حال خوب هیسه خال جون(:
تی حال چطوره?
می حال خوبیسه عزیز جان((:
اهورا من خوب بلد نیستم ،بابام خوب بلده((:
تو از کجا بلدی؟؟؟؟
زیاد شمال رفتم(:
من چند تا چیز از بابام یاد گرفتم((:
وگرنه هیچی بلد نیستم|:
خب حالا چه خبر؟؟؟
چی کا میکنی؟؟
مگه رشت نیستی?|:
خبر سلامتی(:
اهنگ گوش میکنم(:
چرا رشتم ولی چون کلن خونواده مادریم تهرانین،منو دادشم همیشه فارسی حرف میزدیم،بابامم تو خونه فارسی حرف میزد،واسه همین هیچ وقت یاد نگرفتیم،لحجه هم ندارم|:
ولی بچه های مدرسمون لحجه هاشون داغونه ....
هووومم((:
این جمعه قراره بریمم سرعین((:
وااااااااااااااای!من عاشق اونجام!بریم بازار،تو شهر دور بزنیم،بعد بریم ابگرم!!