امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

(25-06-2014، 14:05)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:00)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثه چشم رو هم گذاشتنه عزیز(:

نیس ! ـ_ـ*

من 9 یا 6 ماهه هی دارم رد میشم ! cry girl

اونم همش الکی ! cry girl

زر نزن دیروز بازدیدات همشون مدیر بودن :V

داشتن بررسیت میکردن :V

خدا بزرگه ._.

من خودم ب شخصه ب غلط کردن افتادم جلو ایمان تا منو بخشید ._.

وگرنه 1 % احتمال نویسندگیُ نمیدادم :V
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη † ، ◄Iяαи►
آگهی
(25-06-2014، 14:04)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:52)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوفی خالا قوربان؟؟؟؟

می حال خوب هیسه خال جون(:
تی حال چطوره?Big Grin

می حال خوبیسه عزیز جان((:
اهورا من خوب بلد نیستم ،بابام خوب بلده((:
تو از کجا بلدی؟؟؟؟

زیاد شمال رفتم(:

من چند تا چیز از بابام یاد گرفتم((:
وگرنه هیچی بلد نیستم|:
خب حالا چه خبر؟؟؟
چی کا میکنی؟؟

مگه رشت نیستی?|:
خبر سلامتی(:
اهنگ گوش میکنم(:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، † αƖιєη † ، ◄Iяαи► ، ~KiAηA~
(25-06-2014، 14:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:58)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم فاطی...
جانم ؟

(25-06-2014، 13:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پشت سر احمد حرف میزنم?||:
-__-
Big Grin
ن باووو شوخی نکن|:
برو برو -_-

خخ خود شیرین بدبخت *._*

(25-06-2014، 13:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عین آدم بنویس من چطوری جوابتو بدم ؟
اوپس ._.

ساری (# ..)

اواتارت
........نازه^___^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 149
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-06-2014، 14:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:57)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید داش اصابت رو امتحان میکرد!

من به این جور شوخی و اذیت کردنآش عآدت دآرم ـ_ـ*

چیزی نی :|

فقط ... !

3 ماه ! ): cry girl

حالا گریه نکن!
در ناامیدی بسی امید است
در باقلاقاتوق ما کمی شوید است|:

عزیزی *.-.*

تـچـکـُـر ! (ـ_ـ*)
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dead Silence
(25-06-2014، 14:02)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی با تو ام بشنو صدایم را
میشنوم آوای خوش تُ را ! ._.

(25-06-2014، 14:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرفدارای لویی همشون چت میزنن Big Grin
میزنمت صدا سگ بدی آ -_-

(25-06-2014، 14:04)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی اصطلاحات مودبانه به کار میبری:V
گفتهـ شده که رفتار من زشت و زننده اس :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Jack Daniel'ѕ
بای بای ((:
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 149

سپاس شده توسط Dead Silence ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-06-2014، 14:04)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:52)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوفی خالا قوربان؟؟؟؟

می حال خوب هیسه خال جون(:
تی حال چطوره?Big Grin

می حال خوبیسه عزیز جان((:
اهورا من خوب بلد نیستم ،بابام خوب بلده((:
تو از کجا بلدی؟؟؟؟

زیاد شمال رفتم(:

من چند تا چیز از بابام یاد گرفتم((:
وگرنه هیچی بلد نیستم|:
خب حالا چه خبر؟؟؟
چی کا میکنی؟؟

همون 1 چیزم اشتبـآه یـاد گرفتی Confused

چی کـا کآندی ؟

"چی کا میکنی " که نصف گیلکـــِ نصف فـارسی .
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(25-06-2014، 14:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتارت
........نازه^___^
ممنون :*

شانسی پیداش کردم ^_^

داشتم dirty imagine وان دی میخوندم :|||

بعدش اینم توی سرچ ریزالت بوت :|

همیشه نمیخونما :| فقد بعضی موقع ها :||
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ◄Iяαи►
(25-06-2014، 14:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 14:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:57)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید داش اصابت رو امتحان میکرد!

من به این جور شوخی و اذیت کردنآش عآدت دآرم ـ_ـ*

چیزی نی :|

فقط ... !

3 ماه ! ): cry girl

حالا گریه نکن!
در ناامیدی بسی امید است
در باقلاقاتوق ما کمی شوید است|:

عزیزی *.-.*

تـچـکـُـر ! (ـ_ـ*)

من اینده رو میبیتم|:
تینا
نورا
و رکی
صورتی هستین-_-

فاطی قضیه اینده نگری برا خودمونه ها:V
دقیقا برعکس شد|:Big Grin
پ به حرف من اعتماد نکنین!Angel
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(25-06-2014، 14:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:56)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:53)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:52)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کردم خیر سرم مثلا :|

هرچند مهم نیس -____-

ب صابر میگم میشه یه بخش هنر تو فرهنگی بزنید؟
میگه فعلا توی فرهنگی تاپیک هاشو بزار
اگه پربازدید بشه جداش میکنیم :|||||||

سلام فر فری((:

کیا مچمو گرفتن 5_5

دهنت سرویس |:

چی کار کردی؟؟
من هر وقت صدای پا میشنوم به یه حرکت جیمزباندی در لبتابو میبندم و میپرم تو تخت|:
بعد رفع مشکل دوباره میام پا لبتاب((:
اره خداییش دهنم آسفالت :|||
چیزه خاصی نگفتن
فقد دیه نمیذارن بیام سرلپ تاپ

آخه هر وقت تو اتاقمم جام امنه و همین کاریو که تو میکنی، میکنم

فقد اون شب روی مبل توی هال نشسته بودم -_-

و صبح هاهم ساعت 8 بیدارم میکنن ب زور =-_-=

شب ها هم باس ساعت 12 تو تخت خوابم باشم :|

میبینی بدبختیو!!!!

هومم|:
خیلی سخته|:
دوری از لبتاب-__-
دوری از گوشی-__-
وااااااااااااااااااااااااای!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 48 مهمان