امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

(25-06-2014، 13:37)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم ایماااان مامانم دیشب میخواس خفم کنه‏^‏‏_‏‏_‏^

نکـَـرد ؟؟

شانسو برم . -___-
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Thyme ، ◄Iяαи►
آگهی
(25-06-2014، 13:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:31)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دلمـ یه چیزی میخواد *._.*

احمـــد :| ؟
نه -_- اسم اون بچه ونی رو نیار جلوی من -__-

من یه چیز دیگه دلم میخواد *._.*

لـــــویی :| ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 140
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-06-2014، 13:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:33)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:26)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـزآر ب آخـر بـرسـم ! (ـ_ـ*)

ســ ـ ــ ـــلـآم ! {:

سلام(:

اهـورآ *^_^*

خـوبیـع ؟ {:

رکی(:
خوبم!
تو چطوری?

دآغـون (ـ_ـ*)

(25-06-2014، 13:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:31)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دلمـ یه چیزی میخواد *._.*

احمـــد :| ؟
نه -_- اسم اون بچه ونی رو نیار جلوی من -__-

من یه چیز دیگه دلم میخواد *._.*

مـن رو مـی خـوآد ! (^_^*)

چرا رکی?.___.
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(25-06-2014، 13:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه

نشد من یه بار بیام اینجا وان دایرکشن گرل خانم Big Grin رو نبینم !!!!

برو نمـاز شکر بخـون . مـا سالی یه بـآر میبینیـمش اونم مـا رو تحـویل نمیگیره .
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Jack Daniel'ѕ ، Thyme ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη †
(25-06-2014، 13:37)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بــــــــر دوستان

((((((:

به سلام دادا(:
 سپاس شده توسط Thyme ، S R U H ، † αƖιєη †
(25-06-2014، 13:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاستیل با اهنگ midnight memories و بعدش خوردن بستنی توت فرنگی و وانیلی تو پارک سایی|:
هیمم ._. چقد خوب منو میشناسی ._.

نه -_- دلم اینارو هم نمیخواد -_-

عکسشو نشون بدم ؟! ^_^*

(25-06-2014، 13:38)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه

نشد من یه بار بیام اینجا وان دایرکشن گرل خانم Big Grin رو نبینم !!!!
علی چهار ستاره *-_-*

با روح و روان اسم من انقد بازی نکن -_-

منو چک میکنی ؟! ._.

خجالت بکش من شوهر دارم Big Grin :|
 سپاس شده توسط Thyme ، Jack Daniel'ѕ
تا دیروز از رونالدو بدم میومد
ولی الان از رونالدو خوشم اومده ( یه کم نه به حد مسی )
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(25-06-2014، 13:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از حال و هوای من خبرداره:VBig Grin

یــــس !!
چون جزو نیــــو فــرنداییـــــــــــ
^_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(25-06-2014، 13:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='NICKOLAS' pid='2065866' dateline='1403692694']
پاستیل با اهنگ midnight memories و بعدش خوردن بستنی توت فرنگی و وانیلی تو پارک سایی|:
هیمم ._. چقد خوب منو میشناسی ._.

نه -_- دلم اینارو هم نمیخواد -_-

عکسشو نشون بدم ؟! ^_^*

نشون بده(:
 سپاس شده توسط Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-06-2014، 13:38)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 13:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

stop music

please listen my music

http://top-code.ir/post/149/

دنیا مال ِ ماست - ابیرامـ

جــــــــــــــــــــــآن .

اگه راضی هستی اینو گوش کن راضی تر شو .

دود - فتـ ـآح فتآحــــ ـی
http://top-code.blogfa.com/post/116/

:cool: دستا بالای سر .
 سپاس شده توسط Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان