موضوعها: 857
سپاس ها 16336
سپاس شده 22529 بار در 9848 ارسال
حالت من: هیچ کدام
پس از آنکه تیم بیانگیزه و پر از غایب منطقه آمریکای جنوبی حریف آسیاییاش را گلباران کرد، پکرمن دست به تحقیر کامل شخصیت فوتبال ژاپن زد. سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین در دقیقه 85 این بازی فرید موندراگان را به زمین فرستاد تا رکورد پیرترین بازیکن تاریخ جامهای جهانی به او تعلق بگیرد. این تعویض تفریحی، هدیه تولد 43 سالگی تنها بازمانده جام جهانی 98 به او بود؛ کادویی که با سه روز تاخیر در مقابل یک حریف منهدم شده به او رسید.
دیماریا ابرستاره قیمتی رئال مادرید دقایقی بعد از ایستادن در این قاب، هنگام تعویضش در دقیقه 93 تا جایی که میتوانست وقت کشت تا تک گل کاپیتانش را، برد ناعادلانه تیمش را نگه دارد. این دو تعویض ظاهرا فرقی با هم ندارند؛ جابهحایی یک بازیکن با دیگری در دقایق پایانی، اما بینشان یک دنیا فاصله هست. تیم اول آمریکای جنوبی جلوی ما از برگه تعویضش برای از بین بردن وقت استفاده کرد و تیم دوم آمریکای جنوبی جلوی ژاپن، با همین برگه بساط رکوردزنی و سرگرمی تماشاگران را فراهم آورد.
مهم نیست که ژاپن چند استادیوم بیشتر از ما دارد. مهم نیست که آنها در همه این سالها چقدر پول خرج فوتبالشان کردهاند و چقدر چماق شدهاند و خوردهاند توی سر ما. حتی مهم نیست که ما امشب حریف اعاده حیثیت بوسنی میشویم و بالا میرویم یا نه؟ مهم این است که به ایرانی بودنمان افتخار کنیم. به بچههایی که جوانمردانه و سختکوشانه جنگیدند و امکانات کم را با تلاش زیاد جبران کردند، به آنها که ترکه ناداوری را روی کمرشان دیدند، اما اجازه ندادند حریف با آنها تفریح کند. این ایران است، وطنم، پاره تنم...
سپاس ها 16336
بهترین کادوی امسال من قهرمانی در جام جهانی است. اما ما باید مرحله به مرحله جلو برویم و اولین چیز آن است که برای پیروزی در دیدار فردا تمرکز کنیم تا به عنوان سر گروه صعود کنیم.
خبرگزاری پارس فوتبال- لیونل مسی به مناسبت روز تولدش پیامی در صفحه ی فیس بوکش قرار داده است که برای ما ایرانی ها خوشحال کننده است. لیونل مسی که در ابتدای هفته با گلش باعث شکست تیم ملی ایران شد عنوان کرده که می خواهند فردا نیجریه را هم شکست دهند.
مسی گفته است: از شما برای تبریک های تولدتان تشکر می کنم. بهترین کادوی امسال من قهرمانی در جام جهانی است. اما ما باید مرحله به مرحله جلو برویم و اولین چیز آن است که برای پیروزی در دیدار فردا تمرکز کنیم تا به عنوان سر گروه صعود کنیم.
با این پیام مسی ما برای فردا امیدوارتر می شویم، بهترین بازیکن جهان فردا به مناسبت تولدش هم که شده انگیزه های زیادی دارد
سپاس ها 16336
خبرگزاری پارس فوتبال- جدول انضباطی 23 بازیکن تیمملی ایران را که نگاه می کنیم به نکته جالبی برمیخوریم اینکه جلال حسینی با وجود بازی در منطقه دفاع میانی که یک منطقه توام با درگیری فیزیکی، طی 88 بازی ملی تنها 2 کارت زرد گرفته که عملکردی فوقالعاده است و نشان میدهد که او در هر 44 بازی تنها یک کارت زرد گرفته است. البته ما 6 بازیکن داریم که اصلا کارت زردی نگرفته اند، بازیکنانی مثل جهانبخش، حدادی فر، بیت آشور و 3 گلر ما رحمان احمدی، دانیال داوری و علیرضا حقیقی که باید اشاره کرد گلرها معمولا کارت زرد نمی گیرند اما این بازیکنانی که کارت زرد نگرفتند تعداد بازی اندکی دارند، یعنی بازی هایی کمتر از 20 و برای اینکه بتوان عملکرد انضباطی آنها را با جلال حسینی مقایسه کرد حتما باید به 44 بازی برسند که بتوان گفت که آیا تا این تعداد بازی آنها کارت زرد می گیرند یا خیر؟