امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بفرماید شام نفر قبلی !

(25-06-2014، 10:14)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغا من هر چی دارم مال سارا خوبع؟!Big Grin
فرق نزار دیگه بابا باهم درکنار هم به غذا حمله کنیم

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بفرماید شام نفر قبلی ! 12
پاسخ
 سپاس شده توسط spent † ، BlAcK dAy ، black pearl
آگهی
سلام من کاربر EHSAS-HS هستم 
یک نفر یک پیام خصوصی به من داده بود و تو اون تبلیغ سایتشون رو کرده بود 
من هم به یکی از مدیرا گزارش کردم 
منتهی نمیدونم چرا من رو هم محروم کردن ....من اصلا تبلیغی نکردم 
لطفا رسیدگی کنید
من اینو قبلا هم چندین باره تو قسمت انتقادات و رسیدگی به اخطارها نوشتم ولی کسی رسیدگی نکرد 
لطفا به جای حذف کردن پست جواب من رو بدید 

for J.M

B . U . Rn . Y . O . U

پاسخ
ووووووووو دوستان حمله کنید فقط بزارید ی بار فقط ی بار قیافشو ببینمAngel
پاسخ
 سپاس شده توسط -Edgar
سلام من کاربر EHSAS-HS هستم 
یک نفر یک پیام خصوصی به من داده بود و تو اون تبلیغ سایتشون رو کرده بود 
من هم به یکی از مدیرا گزارش کردم 
منتهی نمیدونم چرا من رو هم محروم کردن ....من اصلا تبلیغی نکردم 
لطفا رسیدگی کنید
من اینو قبلا هم چندین باره تو قسمت انتقادات و رسیدگی به اخطارها نوشتم ولی کسی رسیدگی نکرد 
لطفا به جای حذف کردن پست جواب من رو بدید 

for J.M

B . U . Rn . Y . O . U

پاسخ
خعل خوب به چی میخواین حمله کنید؟!املت>؟!املت حمله میخواد؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط -Edgar ، spent †
23-از تو تاق مسترا یه سوسیس برمیدارم :|
پاسخ
 سپاس شده توسط BlAcK dAy
با سس قرمز حال میده سوسک بخوری

Bring it on back to me

پاسخ
 سپاس شده توسط BlAcK dAy
Dodgyتو اصن فکر نمیکنی کسی که داره کامنتتو میخونه شاید داره یه چی میخوره...Dodgy هر چی خوردم و نخوردم اومد تو دهنم...سوسیس رو از مسترا چجوری برمیداری!؟گذاشتی پاستوریزه شه؟!Big Grin
یه نیمرو میخوریم دیه...:cool:
پاسخ
 سپاس شده توسط black pearl
(25-06-2014، 10:06)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ این برادر از من بیشتر وعضش خرابه دلم نمیاد بابا سالی یه بار جیبش رنگ پول میبینهBig Grin
اگه برای من سالی یه بار رنگ پول میبینه برای تو قری میگذره ابجب کوچیکهBig Grin

پاسخ
 سپاس شده توسط BlAcK dAy ، -Edgar
(25-06-2014، 10:51)black pearl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2014، 10:06)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ این برادر از من بیشتر وعضش خرابه دلم نمیاد بابا سالی یه بار جیبش رنگ پول میبینهBig Grin
اگه برای من سالی یه بار رنگ پول میبینه برای تو قری میگذره ابجب کوچیکهBig Grin
من اصلا شکر بخورم دست جیب دادشم کنمBig Grin

Bring it on back to me

پاسخ
 سپاس شده توسط black pearl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
Tongue دوست داری به سمت نفر قبلی چی پرت کنی؟
  احساسی که به نفر قبلی داری رو با شکلک نشون بده
Star شغل نفر قبلی.....
  به _نام کاربری_ نفر قبلی از 1 تا 10 چند میدی ؟
  از اواتار نفر قبلی چ بر داشتی میکنی ؟؟؟؟؟ گزینه دار جدید
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  به نظرت نفر قبلی چقدر اعتماد به نفس داره؟
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
Rainbow اگه بخواین با نفر قبلی بری بیرون کجا میری؟اگه ضرر کردی بیا منو بکش.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 60 مهمان