امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نژاد پرستی منشا تمام مشکلات(قسمت2 رنسانس قرون جدید ومعاصر)

از این بحث ها که بگذریم هرکس دیدگاه خودش را درباره نژاد پرستی بگه

نظر من

ابتدا با ید روشن شود عامل تفاوت فردی چیست که عاملش جهش است و تغییرات نژادی از طریق جهش صورت میگیرد در طبیعت عوامل مختلفیست که باعث میشود جنسی که در ان جهش مضر به وجود امده از صفحه جهان حذف شود یا تکثیر نشود ولی در جامعه انسانی عوامل مختلفیست که مانع ان میشود بنابراین موجودی که در ان تغییرات بد به وجود امده تکثیر میشود و سطح سلامتی جسمی و روحی جامعه کاهش میابد
بنابراین من عقیده دارم این گونه انسانها باید با سطح بالاتر از خود ازدواج کنند تا بهبود حاصل شود و انهایی که در انها جهش نیکو روی داده باید تکثیر شوند شاید یکی از دلایلی که اسلام به مردها اجازه داده 4 زن بگیرند همین است

نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

نژاد پرستی منشا تمام مشکلات(قسمت2 رنسانس قرون جدید ومعاصر) 3
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، nicolas
آگهی
ولی چهار زن داشتن شرایط داره که خیلی از مرد ها ندارن و میگیرن.Big GrinBig Grin
من میگم نژاد پرستی خوب نیست در هر شرایط و زمان و مکانی.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، ☭Nicola☭ ، nicolas
بله
مرده باید وااقعا جهش مفید داشته باشه و این کار باعث بهبود جهان شود
از نظرمن از دواج با 4 زن فقط اینجوری قابل تایید است
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط nicolas
4زن گرفتن دیگه چیه؟Big Grinاخلاق حکم میکنه انسان یک زن بگیره واین درسته ایرانیان باستان هم یک زن داشتند.البته به نظر من آدم زن نگیره خیلی بهتره

نژاد پرستی هم به نظرمن کلا چیز مزخرفیه وخداوند انسان هارو یکسان خلق کرده با استعداد یکسان
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط .ali. ، nicolas ، چه گوارا ، بر پشت شیر،خورشید اثر
فاشیست=احمق گری دیوانه گری
نازیسم=اصلاح شده ی فاشیست کمرنگ شدن نژادپرستی و عمل به قوانین ناسیونالیسمی(که البته من ازهیچکدام خوشم نمیاد)
هیتلر نژاد پرست نبود چنانکه تعدا زیادی از گارد های اس اس متعلق به غیر المانی ها بود وچندتای انان برای مسلمانها و عراقی ها
--------------------------------------------------------------------------------
شكسپير: هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري**
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
نژادپرستی احمقانه ترین کار بشر که 100% عامل جنگ های داخلی در کشور ها و یا جنگ های بین المللی میشه
از نظر خداوند هم برتری از تقواست
و کسانی که باز نژادخودشون رو برتر می دانند از نظر من ایمانی به سخنان خداوند نداشته و نخواهند داشت
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭
ممنون.
این نوشته دوقسمتی رو خودم نوشتم.نوشته قبلیم که درمورد باستان بودش به نظرم بهتر بودش.

البته در دست تحقیق برای رد پاهای نژاد پرستی در دوره معاصر هستم که صهیون ها امروزه عامل اصلی ایجاد آن هستند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
(06-03-2012، 19:07)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هزاران مدرک از شما حمایت نمی کنند بلکه میلیون ها مدرک از هولوکاست حمایت می کنند این یک چیز ثبت شدست وواقعیته وواقعیت با حرف من وشما تغییر نمی کند.
مدارک تجاوز ارتش سرخ به زنان آلمانی کذب است وچیز مثبوتی نیست
کار هیتلر با اون قهرمان سیاه پوسته رو چی دارید بگید که باهاش دست نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این نژاد پرستی نیست

هزاران مدركي كه شما ميفرماييد يا شهادت شاهدين عيني هست و يا اعترافات افسران كه معروفترينش اعترافات رودولف هوس است.من خودم محقق اين كارم و الان اگه چيزي بگم به من ميگن كه بحث در مورد هلوكاست ممنوعه...ولي ميگم...
پل راسينير كه خود در بژن-بلسن اسير نازي ها بوده به طور كلي وجود هلوكاست رو رد ميكنه...
صفحه ي 223 دفتر خاطرات آنه فرانك كل ظرفيت آشويتز قبل از پايان جنگ رو 11000 نفر فيكس معرفي ميكنه!(البته در وجود آنه فرنك شك هست و اين دفترچه به عنوان دستاويز مهمي براي هواداران هلوكاسته كه تو همين اين جماعت خودشون رو نقض كردن)
در KermaIII آشويتز ادعا شده كه دري ضد نفوذ گاز پيدا شده كه داراي چشمي بوده(البته پرساك اينو نياورده ولي در عكسهاش كاملا مشهوده)و كارلو ماتونيو منتقد هلوكاست در كتابي دو جلدي با نام آشويتز كاملا دلايل نقدر اين در رو آورده كه مربوط به مردار خانه بوده و نه حمامهاي فرضي گاز!
ديويد اروينگ پس از انتشار گزارشات فردآ.لشتر توسط يهوديان لندن تهديد به زنده سوزاندن ميشه!
آمار كشته شدگان هلوكاست از پايان جنگ(كه نه ميليون بود)الان به يك الي يك ميليون و دويست هزار كاهش پيدا كرده...
و ...
بازم بگم يا بس بود؟
در مورد كار هيتلر با اون قهرمان سياه پوست من چيزي نديدم اما در فيلمهايي بعضي از افسران ارتش آلمان سياه بودند و كنار هيتلر راه ميرفتن و خوش و بش ميكردن.دوستان در آپارات كليپي با نام كليپي به ياد ماندني از پيشوا رو جستجو كنن...
شما در مورد كار استالين چي دارين بگين كه با سرگي(سازنده ي موشكاي دوربرد و فضاپيما براي شوروي كه هويتش تا قبل از فروپاشي شوروي توسط KGB مخفي مونده بود)نه دست داد و نه حتي كلمه اي حرف زد باهاش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اون نژادپرستيه(كه من توش مشكلي نميبينم كه البته بايد تعريف بشه)اين خود بزرگ بيني و تكبره(كه هيتلر نداشت).لااقل نژادپرستي يه جمع بزرگ رو شامل ميشه و اون نژاده اما خود پرستي!از يه نفر شروع ميشه به يك نفر ختم ميشه!

اين مهم نيست كه هويت ما تكه تكه شده و از هم پاشيده گشته زيرا من سوگند ميخورم دانه دانه ي آن را از هر جاي جهان گرد هم آورم.
پاسخ
پرش به: ناوبری, جستجو

نژادپرستی تفکّر برتر دانستن یک نژاد بر نژاد(های) دیگر است.

در کتاب «فرهنگ سیاسی» داریوش آشوری برای نژادپرستی تحت نام «نژادگرایی» چنین تعریفی آورده شده:

نژادگرایی نظریه‌ای است که میان نژاد و پدیده‌های غیر زیست شناسی مانند دین، آداب، زبان و... رابطه ایجاد کرده برخی نژادها را برتر از دیگر نژادهای بشری می‌شمارد. در این نظریه برتری نژادی مستقل از شرایط محیطی و اجتماعی رشد افراد عمل کرده و دست تقدیر برخی نژادهای بشر را برتر و برخی دیگر را کهتر گردانیده‌است.
ریشه‌های نژادپرستی در عصر جدید به نظریات کنت دوگوبینو نویسنده فرانسوی می‌رسد که آن را در ۱۸۵۳ منتشر نمود. در قرن بیستم بزرگ‌ترین حامی نژادگرایی هاستن استوارت چیمبرلین نویسنده آلمانی انگلیسی تبار بود.
معروف‌ترین دولت‌های نژادپرست سده بیستم حکومت آپارتاید آفریقای جنوبی و اسرائیل ( رفتار آپارتایدی اسرائیل با فلسطینیان ) به شمار می‌روند.

متن کامل :

نژاد پرستی نوع خاصی از تعصب است که بر مبنای استدلالات نادرست و عمومیت دادن برخی خصوصیات به گروهی از انسانها، به گونه‌ای غیر قابل انعطاف، شکل می‌گیرد. تعصب از کلمه ی لاتین « پرجودیسم » که به معنای پیش داوری کردن پیش از روشن شدن حقایق است، ریشه می‌گیرد. هرگاه فردی اجازه دهد عقاید متعصبانه اش مانع از رشد و حرکت دیگری شود تبعیض نژادی رخ داده‌است. و آنان که همه ی افراد یک نژاد را از برخی مشاغل خاص، مسکن، حقوق سیاسی، فرصتهای تحصیلی یا تعاملات اجتماعی محروم می‌کنند عاملان تبعیض نژادی هستند.

در قرون گذشته درگیری میان سه نژاد اصلی قفقازی، آسیایی و سیاه پوست همواره وجود داشته که گاه شامل محرومیت‌های اجتماعی ناشی از خودستایی بوده و زمانی منجر به نسل کشی‌های تحت حمایت حکومتها شده‌است. نژاد پرستی احساس ترس یا نفرتی است نا بجا از یک انسان تنها به دلیل نژاد وی. حتی زمانی که رنگ پوست مطرح نباشد عوامل دیگری چون زبان، مذهب، ملیت، تحصیلات، جنسیت یا سن وسال منجر به بروز تعصبات می‌گردد.

جامعه شناسان، مورخان و انسان شناسان معتقدند وقتی دو گروه با رنگ پوست و ظاهر فیزیکی متفاوت با هم در تماس قرار می‌گیرند و بر سر یک موضوع رقابت می‌کنند تبعیض نژادی با شدت و خشونت بیشتری بروز می‌کند. اما جوامعی که عاری از هر گونه درگیری نژادی هستند از پتانسیل همه ی شهروندان خود بهره برده و بسوی حذف این تعصبات گام می‌بردارند.

نفرت ما آمریکایی‌ها، ناشی از مشاهده ی رفتار کوکلاکس کلانها، احساسات غیر انسان دوستانه‌ای که هیچ پایه و اساسی ندارد و بد رفتاریهای زبانی است که همه ی ما در زندگی روزانه مان تجربه می‌کنیم. به عقیده ی من مؤثرترین اقدام در جهت توقف این رفتارها گفتگوی معقولانه‌است بی آنکه خود را درگیر تعصبات کنیم.

در گذشته آفریقاییها به آمریکا آورده می‌شدند و مجبور بودند تمام عمرشان بدون دریافت مزد کار کنند. همه ی منافع متعلق به ارباب بود، درحالی که او تنها مقدار ناچیزی از آن را صرف تهیه ی غذا، پوشاک و سرپناه برای برده‌ها می‌کرد.

اولین آفریقاییها در آمریکا که نه سواد خواندن و نوشتن داشتند و نه حامی و پشتیبانی، همواره از سوی سفید پوستان طرد می‌شدند. برخورد غیر انسانی با برده‌های آفریقایی – آمریکایی نمونه‌ای از وحشیانه ترین شکنجه‌ها در طول تاریخ است.

ناتوانی در دفاع از خود در برابر آزارهای دیگران ممکن است برای همه ی عمر همچون لکه ی ننگی بر روح انسان باقی بماند . اما ساده تر خواهد بود اگر ما به جای روی آوردن به خشونت و دیگر روشهای دفاعی، برای کمک به آنهایی که مورد خشونت واقع می‌شوند، با هم یکی شده و سعی کنیم آنها را درک کنیم و بپذیریم تصورات برخی افراد درباره ی این انسانها صحیح نیست.

کودکان ازبدو تولد تا دوازده سالگی اطلاعاتی را از جهان پیرامونشان دریافت می‌کنند. آنها از طریق مدرسه، خانواده، اطرافیان، دوستان و جامعه آموزش می‌بینند و همینطور پیام‌هایی را از کتابها، فیلمها، تلویزیون و دیگر رسانه‌ها دریافت می‌کنند و بر اساس این اطلاعات عقاید، نگرش و نظراتشان شکل می‌گیرد.

نگرش همان احساسات ما نسبت به یک فرد یا ایده‌است و عقاید ما، پایه و اساس نگرش و رفتار ما با سایر انسان‌ها محسوب می‌شوند. آن گاه که عقایدمان متعصبانه باشد، نگرش و رفتارمان نیز متعصبانه خواهد بود. نژاد پرستی عقیده‌ای است بر اساس استدلال نادرست و تصورات غلط و عمومیت دادن این تصورات. و استریوتایپ یعنی داشتن عقایدی اغراق آمیز درباره ی یک گروه از مردم که با نامگذاری، نسبتهای نژادی و ساختن جوک آغازمی شود.

قربانیان تعصب اغلب خودشان به این عقاید نادرست دامن می‌زنند. آنها می‌آموزند با استفاده از روشهایی که برای حیاتشان ضروری است، از خود دفاع کنند. توهین‌هایی که به یک قوم و نژاد خاص نسبت داده می‌شود، موجب می‌شود احساساتی چون رنجش، خشم، شرم، خصومت، محرومیت و پریشانی یکجا در وجود یک فرد جمع شود. دانش آموزان مدارس آمریکا اعتراف می‌کنند که وقتی عصبانی می‌شوند، اصطلاحات توهین آمیز نژادی را به کار می‌برند. من در گذشته در مدرسه مان شاهد آن بودم که دانش آموزان جوکها و اسامی نژادی را به زبان می‌آوردند اما می‌گفتند منظوری ندارند واینها فقط یک شوخی است.

نفرت نژادی اغلب منجر به بروز خشونت می‌شود. امروزه در آمریکا گروههایی وجود دارند که افراد متعلق به بعضی گروهها و مذاهب را در خیابانها مورد ضرب وشتم قرار داده و حتی به قتل می‌رسانند و به این ترتیب نوع خودسرانه‌ای از عدالت گستری مورد نظر خود را اعمال می‌کنند . چنین افرادی معمولا همانند مردم عادی فاقد قدرت هستند، بنابر این غالب این گروهها در پی کسب قدرت بر می‌آیند . اینها در ساختارهای تشکیلاتی گروههایی مانند نازیها و کوکلاکس کلانها صاحب قدرتی کاذب می‌شوند . نفرت نژادی ای که قدرت نا محدود پیدا کند، تبدیل به فاجعه خواهد شد . نسل کشی‌هایی که تحت حمایت نازی‌های آلمانی رخ داد نمونه‌ای است از قدرتمند شدن نفرت و کینه . این فاجعه نیز ابتدا از مسایل جزیی تر مانند جوکهای نژادی، آغاز شد و سپس به محدودیت‌هایی مانند از دست دادن شغل، حقوق شهروندی، حق رای و در نهایت از دست دادن جان منجر شد .

برای توقف نژاد پرستی در آمریکا چه می‌توان کرد ؟ سندی معتبر از تاریخ جانسن به نام گزارش کرنرمی گوید : باید استراتژیهایی وجود داشته باشد که موجب تحقق وعده‌های دموکراسی آمریکایی برای همه ی شهروندان شهری و روستایی، سفید و سیاه، اسپانیایی تبار و هندی-آمریکایی و هر اقلیت دیگری گردد . نمی‌توان انتظار داشت فقط رنگین پوستان برای مبارزه با نژاد پرستی تلاش کنند . همه ی ما باید از سیاه و سفید و سرخ و زرد، استرالیایی، اکراینی، روسی یا ایرلندی در این راه گام برداریم .

اگر شما با اسمی که به رنگ پوست، نژاد، طرز راه رفتن و یا لهجه ی صحبت کردنتان مربوط می‌شود نامیده می‌شوید، نژاد پرستی را تجربه کرده‌اید .تبعیض نژادی یک موضوع احساسی بسیار تحریک آمیز است و برخورد منطقی و آرام در مقابل آن بسیار مشکل و معمولا اولین واکنش در برابر آن حمله‌است . بر طبق گزارش آلفرد فلیشمن- خبرنگار روزنامه ی سنت لوییز- تبعیض نژادی یکی از بلاهای جامعه ی آمریکایی امروز است و وقتی مانند زمان حال، در سکوت و بی توجهی، در حال رشد است خطر آن بسیار بیشتر خواهد بود .

اگر به نوع زندگی خود دقت کنیم می‌بینیم که ما آمریکایی‌ها حتی متوجه آنچه می‌گوییم، جوکهایی که به زبان می‌آوریم و موسیقی ای که گوش می‌کنیم نیستیم . عده‌ای از مردم بازی کردن با عقاید دیگران را تنها یک شوخی می‌پندارند در حالیکه همیشه یک نفر در این میان رنجیده خاطر می‌شود حتی اگر ناراحتی اش را نشان ندهد .

امروزمردم دنیا خواهان برابری، عدالت و آزادی هستند در حالیکه آمریکا به مظهر تعصب ونژاد پرستی تبدیل شده‌است . موقعیت امروز و فردای آمریکا از نظر تبعیض نزادی به ما بستگی دارد زیرا این ما هستیم که باید برای توقف آن اقدام کنیم. امروزه این پدیده به بدترین شکل آن در کشورهای جهان سوم مشاهده می‌شود که تحت تاثیر تلویزیون آمریکایی مردمی که رنگ پوست روشن تر دارند صرف نظر از نژاد و تبار خود بقیه مردم دور و بر خود را سیاه می‌پندارند.
نژادپرستی در ایران

نژادپرستی از دوره قبل از اسلام تا کنون در ایران طرفداران خود را داشته‌است. این نژادپرستی محدود به نژاد عرب نشده و ملیت‌های دیگر مانند افغانی را شامل شده‌است. در یکی از بحث‌برانگیزترین مواضع یک نهاد رسمی، در روز ۱۳ فروردین ۱۳۹۱ احمدرضا شفیعی، مسئول کمیته انتظامی ستاد تسهیلات سفر شهراصفهان، ممنوعیت ورود افغان‌ها را به پارکی کوهستانی اعلام می‌کند. هدف از ممنوعیت ورود ملیت افغانی به پارک ایجاد رفاه شهروندان ایرانی بیان شده‌است. [۱] [۲]
پاسخ
(06-03-2012، 20:13)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه دادگاهی الهی باشه لنین واستالین متهمان اولند واولین گناهشان انکار خداونده به خصوص اون لنین...هیتلر وهمه کسانی که حتی یک آدم نابه حق کشتند مورد تفقد هستند.باید قضاوت الهی سخت باشد وکسانی که مسبب اصلی جایتکاری های بشری بوده اند وهزاران نفر را فریب داده اند به سختی ونابخشودنی مجازات شوند.

چقدر عالي.بله هر فردي كه فريبكاره بايد مجازات بشه بخصوص لنين و استالين...
حرف عرفان جان رو من قبول ندارم!
جنگيدن عملي منطقي است و منطق تنها منطق كاغذ نيست و منطق غريزي رو هم شامل ميشه...
انسانها براي چه منطقي رفتار ميكنند؟
براي اينكه درستترين كار در هر شرايط رو انجام بدن...
براي چي درست ترين كار در هر شرايط رو انجام بدن؟
براي اينكه به اهدافشون برسن...
انسانها چه اهدافي دارن؟
هر كس هدف هاي زيادي داره ولي بي شك زنده ماندن و بعد از آن زندگي كردن هدف تمام انسان ها است...
حال اگر زنده ماندن و خوب زندگي كردنت تحت تجاوز و خطر باشه و كسي بخواد اين حق رو از تو بگيره آيا نبايد راهكاري بر طبق منطق اتخاذ كرد؟اين راهكار دفاع و حمله ي متقابل هست و بنابراين جنگ جهاني دوم كاملا منطقي بود و نه حيواني...
اگر اينطور باشه لنين با انقلاب خونين 1917 و استالين با پاكسازي هاي 20 ميليوني به حق از هيتلر حيوان تر هستن!!!

اين مهم نيست كه هويت ما تكه تكه شده و از هم پاشيده گشته زيرا من سوگند ميخورم دانه دانه ي آن را از هر جاي جهان گرد هم آورم.
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مشکلات هیتلر و حزب نازی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان