امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【151】

:|چقد خبرا زود میرسه مهرزاد!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
آگهی
(24-06-2014، 10:08)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم به این فک میکردم که من عزیزه کسی نیسم:|

(24-06-2014، 10:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 10:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 10:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم ؟! ^_^

جانم?Big Grin
دوست دارم :| !

برادرانه البته :||

قرار بود به هرکی ج داد اینو بگم (. .*)

(24-06-2014، 10:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 10:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم ؟! ^_^

بله عشقم ـ_ـ*؟
دوست دارم نفسم ^_^

می تو گوگولی^_^
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(24-06-2014، 10:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 10:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='Directioner girl' pid='2059122' dateline='1403593510']
عزیزم ؟! ^_^

جانم?Big Grin
دوست دارم :| !

برادرانه البته :||

قرار بود به هرکی ج داد اینو بگم (. .*)

فاطی|:
آه شاسمیخ دلبندم|:
منم به تو خواهرانه علاقه دارمBig GrinHeart
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(24-06-2014، 10:08)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم به این فک میکردم که من عزیزه کسی نیسم:|

عزیزم ؟! (* ..)
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη †

(24-06-2014، 9:55)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام هر کی که هست
دیشب چرا ک* خل شده بودم :|

علیک|:
[/quote]

چه عجب یکی جواب داد
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
نقل قول: نورا این صورتی یه چیز توخالیه!
هیچی نی
چرا اینقد برات مهمه دیوونه?(:

من دردم یه چیز دیگس نویسندگی رو بهونه میکنم T_T

من جنسم خراب نیس،انگار ساقیم بد بود ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη † ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(24-06-2014، 10:08)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما به خاطر اینکه پیشنهادم دادن؟ :|
تو عجـبـز پسر باهـوشی هـسـتـی ! ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star ، ∆ MeRzaD ∆ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(24-06-2014، 10:10)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|چقد خبرا زود میرسه مهرزاد!

من دیشب کلی فعالیت کردم._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη † ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(24-06-2014، 10:09)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجا میدونی نویسنده نمیشی؟ ._.

من کلا داغونم ._.

معلومه که قبولم نمیکنن ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(24-06-2014، 10:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 10:06)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 10:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی بیخیالش شو!
مـرضـیـه ! ._.

مگـه می شـه ؟ ._.

عزیزم تـو می دونی مـن چ قدر فعالیت کردم ؟! ._.

جونم در اومد ._.

اون وقت یکی دیگه از خدا بی خبر که فعالیتش 2 صفحه بوده میاد نویسنده میشه ! ._.

خیلی دردنـآکـه ._.

نویسندگیو نمیگم|:

سوالایی ک از هوری پرسیدی میگم|:

دس رو دلم نزار ک خونهcrying

دختره ی بی چشم و رو تو تصاویر ارسالهای منو کپی میکنه میفرسته|:!
تـمـومش کردم ! ._.

خیلی وقته :|

کی ؟ ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان